FC Slovan Liberec | Tomáš Malinský a Milan Knobloch podepsali nové smlouvy!
Menu Další Zavřít Zavřít
21.05.2020

Tomáš Malinský a Milan Knobloch podepsali nové smlouvy!

Redakce
Ještě před restartem FORTUNA:LIGY se vedení klubu dohodlo na nových smlouvách hned se dvěma zkušenými hráči našeho ligového týmu. Zatímco brankář Milan Knobloch je tak nově ve Slovanu smluvně vázán do roku 2022, záložník Tomáš Malinský až do roku 2023.

„Tomáš Malinský je jedním z nejrychlejších ligových hráčů, v letošní sezóně patří i k těm nejproduktivnějším a svými kvalitními výkony na sebe upoutal pozornost. I proto jsme rádi, že se nám s Tomášem podařilo dohodnout na prodloužení jeho smlouvy v našem klubu a věříme, že u nás svůj potenciál může dál rozvíjet,“ řekl sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal, který je spokojený i s prodloužením spolupráce s brankářem Knoblochem: „Milan od svého příchodu do Liberce díky své pracovitosti zaznamenal velký progres, navíc je to inteligentní hráč s dobrou povahou. Věříme, že má šanci na větší vytíženost než dosud.“

„Malina ukázal potenciál, jsem rád, že chce dál působit v Liberci. Má tu zázemí, chce tu být. Prodloužil jeden z klíčových hráčů i přesto, že měl ještě rok smlouvu. Milan je šikovný gólman a má na to, aby byl v budoucnu v sestavách Liberce. Rve se o to, podržel nás na Slovácku i v celém poháru. Myslím, že pro Slovan je velmi dobrá zpráva, že oba prodloužili," komentoval trenér Pavel Hoftych.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avled Ferona
Mediální partneři
Náš region rtm plus