FC Slovan Liberec | Trenér Zsolt Hornyák ve Slovanu končí
Menu Další Zavřít Zavřít
31.05.2019

Trenér Zsolt Hornyák ve Slovanu končí

Klub
Sezónu 2018/2019 absolvovali fotbalisté Slovanu Liberec pod vedením trenéra Zsolta Hornyáka. V příští sezóně už budou mít jiného kouče, protože se šestačtyřicetiletý slovenský trenér rozhodl z rodinných důvodů angažmá v Liberci ukončit.

Zsolt Hornyák dnes po vzájemné dohodě s vedením klubu z rodinných důvodů ukončil smlouvu s naším klubem. Ve Slovanu odkoučoval celkem 35 utkání ve FORTUNA:LIZE (jeden z tribuny) a čtyři duely v Mol Cupu. O cíl v podobě účasti v evropských pohárech s týmem bojoval až do posledního kola nadstavby, nakonec však neúspěšně. Slovan se kvalifikoval do skupiny o titul, kde skončil na šestém místě, o bod za pátým Baníkem Ostrava, který nás vyřadil i ve čtvrtfinále MOL Cupu.

"Chtěl bych poděkovat Slovanu za šanci, kterou mi dal. Velmi děkuji všem spolupracovníkům, nejen ve sportovním úseku, ale i technikům, trávníkářům a všem dalším lidem, kteří se starají o chod klubu. Zvláštní poděkování si zaslouží naši fanoušci, kteří nás celou sezónu skvěle podporovali. Moc si toho vážím a budu na ně vzpomínat jen v dobrém," vzkázal odcházející kouč.

FC Slovan Liberec děkuje trenéru Hornyákovi za odvedenou práci.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ČSOB Bazén Liberec
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio