FC Slovan Liberec | Třetí domácí zápas v řadě. Béčko se postaví proti rezervě Pardubic
Menu Další Zavřít Zavřít
02.09.2023

Třetí domácí zápas v řadě. Béčko se postaví proti rezervě Pardubic

Redakce
Liberec – Do třetice všeho dobrého. B-tým Slovanu zakončí trojici domácích duelů za sebou, v nedělním dopoledni přivítá rezervu Pardubic. Svěřenci trenéra Jakuba Haranta se pokusí ukončit nepříznivou bilanci před vlastními fanoušky, kde doposud ani jednou nebodovali. Duel na Městském stadionu startuje v 10:15.

Slovan trápí především efektivita. Ačkoliv v posledních soubojích se zkušenými soupeři opticky neztrácel, na světelné tabuli zůstala jak po utkání se Zápy (0:1), tak Ústím nad Labem (0:2) nula v kolonce vstřelených branek. Naše mužstvo čeká na body od druhého kola, kdy přehrálo v divoké koncovce Přepeře 3:2.

Ve skupině B tak patří Slovanu zatím 13. příčka s třemi body na kontě, bodovaly již všechny celky soutěže. Stoprocentní už jsou pouze Zápy.

„V první půli jsme přežili několik šancí soupeře zejména v úvodu zápasu a ke konci poločasu. Druhou půli už jsme působili daleko lépe. Bohužel v momentě, kdy to vypadá, že se vývoj zápasu sklápí na naši stranu, inkasujeme rozhodující gól. Dokázali jsme být dobří na míči, ovšem podobně jako v minulém zápase nedokážeme být více nebezpeční v poslední třetině hřiště,“ hodnotil poslední utkání proti Ústí nad Labem trenér Jakub Harant.

Nejlepší střelci B-týmu

Jan Málek, Matyáš Bartoš, Olaf Kok, Jindřich Machotka, Jakub Winkler – všichni 1

FK Pardubice B – Klidný střed tabulky a jediná prohra

Pardubičtí vstoupili do nové sezony střídavými výkony. Dvakrát remizovaly 1:1 s Baníkem Most-Souš a také rezervou Hradce Králové. Přehrát se jim podařilo B-tým Mladé Boleslavi 2:1 i přesto, že červenou kartu viděl v závěru duelu Štěpán Machů.

Poslední dosud nezmiňovaný duel odehráli Východočeši proti béčku Jablonce, kterému podlehli 2:4. Patří jim klidný střed tabulky, prozatím okupují 9. příčku, pěti body a skóre 6:7.

Duel 4. kola ČFL začne v neděli už od 10:15 na Městském stadionu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Rádio Impuls Beat radio