FC Slovan Liberec | Tým odjel na herní soustředění do Rakouska, v jakém složení?
Menu Další Zavřít Zavřít
01.07.2018

Tým odjel na herní soustředění do Rakouska, v jakém složení?

Tomáš Čarnogurský
Prvních deset červencových dnů je v kalendáři našeho ligového týmu vyhrazeno pro herní soustředění v Rakousku, konkrétně v hornorakouském městečku Aigen im Mühlkreis nedaleko českých hranic. Klubový autobus vyrazil z Liberce v neděli o půl desáté dopoledne. Realizační tým pod vedením Zsolta Hornyáka vybral 21 hráčů do pole a 3 brankáře.
Nominace na soustředění v Rakousku

Na rakouské soustředění už neodcestoval Zdeněk Folprecht, kterému skončila smlouva a hledá si nové angažmá v zahraničí. S Michalem Obročníkem se nakonec nepodařilo dohodnout na nové smlouvě a v Liberci také končí. Vážné zranění levého kolena z pátečního duelu proti Varnsdorfu bohužel vyřadilo pro příští měsíce z kádru i Karla Knejzlíka.

Na srazu při odjezdu nechyběl ani Oscar, o jehož budoucnosti se však stále ještě jedná. S týmem odcestovali i dvacetiletý brazilský útočník Francisco Walison da Silva Vieira (alias Walison Madalena), který prošel mládeží FC Santos, a dvaadvacetiletý francouzský obránce Gabriel Dubois se zkušenostmi z juniorských týmů Olympique Marseille. Jejich testování tak bude pokračovat i v Rakousku, kam mohou dorazit i další hráči, o jejichž příchodu se momentálně vyjednává.

Přípravné duely v Rakousku:

ÚT 3. 7. 18:00h Apollon Limassol (Kypr) - Slovan
PÁ 6. 7. 18:00h SV Ried (Rakousko) - Slovan
PO 9. 7. 18:00h ACS Sepsi (Rumunsko) - Slovan
(místa konání zápasů budou upřesněna)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal Vinotéka U Kryšota
Mediální partneři
Náš region Český rozhlas Liberec