FC Slovan Liberec | U15 FC Slovan Liberec x Slavoj Vyšehrad 1:0 (1:0) gól Čistecký
Menu Další Zavřít Zavřít
22.08.2021

U15 FC Slovan Liberec x Slavoj Vyšehrad 1:0 (1:0) gól Čistecký

Rina Havlíčková
2.kolo, sobota 21.08.2021 10:00, tráva Stadion Letka Diváků: 30 Rozhodčí:

BOHATA Antonín - KOŘÍNEK Lukáš - URBÁNEK Tomáš

Do utkání jsme vstoupili sebevědomě a nechybělo mnoho, abychom se po střele Vacka hned z první akce utkání radovali z úvodní branky. Na tu jsme si museli počkat do 20. minuty, kdy Brtinský vybojoval míč pro Čisteckého, který po rychlém uvolnění zakončil přesně k tyči.

První poločas jsme dobře kontrolovali hru, nepouštěli soupeře do nebezpečných šancí a sami mohli několikrát navýšit gólový účet. Varování však přišlo v poslední minutě prvního poločasu, kdy jsme propadli v obraně a s velkým štěstím přežili vyloženou šanci hostí.

Úvod druhého dějství byl z naší strany příliš pasivní a aktivitu jsme přenechali hráčům Vyšehradu, kteří začali být před naší brankou nebezpeční. V kombinaci štěstí, obětavosti a zákroků domácího brankáře Ronce jsme udrželi čisté konto, a i přes několik vyložených šancí na gólovou pojistku zůstalo skóre utkání neměnné a připisujeme si první letošní vítězství.

Milan Šimoníček:

„Bez alibi a s respektem k soupeři, kterého mimochodem musím ocenit za předvedenou hru, byl náš dnešní cíl zvítězit, a to se klukům nakonec podařilo. O našich týmových i individuálních nedostatcích víme, ale dnes bych chtěl hledat pozitiva. Tím největším je bojovnost a vůle kluků utkání zvládnout. To je pro mne nesmírně cenné a věřím, že to může být odraz k lepším výkonům a zároveň cesta k tomu, jak zvládnout následující sérii důležitých utkání.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
iQLANDIA Banua
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec eFotbal
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B