FC Slovan Liberec | Z Hradce Králové přichází Jan Pázler, opačným směrem míří Da Silva
Menu Další Zavřít Zavřít
29.06.2018

Z Hradce Králové přichází Jan Pázler, opačným směrem míří Da Silva

Tomáš Honzejk
LIBEREC - Slovan s posilováním útoku nekončí. Tentokrát se jedná o nejlepšího střelce uplynulé druholigové sezóny Jana Pázlera, který naposledy působil v Hradci Králové. Součástí transferu je přestup Wesleyho Da Silvy opačným směrem. "Věřím, že roli střelce potvrdím i tady a budu střílet góly za Slovan," je plný očekávání sedmadvacetiletý útočník.

Jan Pázler

Fotbalový útočník Jan Pázler se narodil 10. ledna 1991 v Náchodě, kde také začal se svou kariérou. Z rodného Náchoda přestoupil rovnou do týmu Slavia Praha, ve kterém prošel všemi mládežnickými kategoriemi až do A-týmu. V rámci hlavního města se stěhoval na Duklu, se kterou za trenéra Kozla postoupil do nejvyšší soutěže. Dále jeho kroky vedly přes Jablonec, kde nedostal tolik prostoru, do posledního působiště v Hradci Králové. "V Hradci jsem hrál tři roky, během kterých jsme postoupili do ligy, ale hned v následující sezóně zase spadli," vzpomíná na své působení ve východočeském městě.

Během svého tříletého působení v Hradci Králové se stal Honza Pázler ve všech sezónách nejlepším střelcem týmu. V té poslední to byl díky 21 přesným zásahům z 30 utkání dokonce druholigový primát za nejlepšího střelce soutěže. "Věřím, že to potvrdím i tady a budu teď střílet góly za Liberec," je optimistou kanonýr. "Jsem velice šťastný a cením si šance, kterou mi Slovan dal. Věřím, že se mi bude dařit alespoň jako v Hradci a týmu pomůžu," dodává nový útočník jedním dechem poté, co v Liberci podepsal dlouhodobou smlouvu.

Wesley Da Silva

Fotbalový útočník původem z Brazílie působil v juniorce a A-týmu Slovanu dvě sezóny, když přišel v srpnu 2016 z německého Neugersdorfu. Loňský podzim strávil na hostování ve Varnsdorfu. V A-týmu se střelecky neprosadil.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Niosport Pneu Hnídek
Mediální partneři
Rádio Impuls Hattrick