FC Slovan Liberec | Zápas s Ostravou už i s částí permanentkářů
Menu Další Zavřít Zavřít
10.06.2020

Zápas s Ostravou už i s částí permanentkářů

Tomáš Čarnogurský
LIBEREC - Vzhledem k navýšení povolené kapacity se na nedělní duel 30. kola FORTUNA:LIGY už budou moct podívat i více než dvě stovky držitelů permanentních vstupenek. Budou si však muset dopředu vyzvednout jednorázovou vstupenku.

Na nedělní utkání, které bude mít výkop v 17 hodin, bude vzhledem k probíhající rekonstrukci Hlavní tribuny a stále platným omezujícím nařízením zpřístupněna jen Severní tribuna s tím, že diváci budou muset sedět výhradně na sedadlech, na něž budou mít vystaveny jednorázové vstupenky, aby se zachovaly stále nutné dvoumetrové rozestupy. Zároveň bude ještě platit povinnost mít při vstupu na stadion nasazenou roušku.

Kvůli nedostatečné celkové kapacitě permanentní vstupenky stále ještě nebudou v platnosti. Permanentkáři, kteří budou mít zájem o návštěvu zápasu, si však budou moct přijít pro jednorázovou vstupenku, kterou dostanou ve Fanshopu na stadionu U Nisy po předložení své permanentky, a to vždy jen jednu vstupenku na jednu permanentku.

Distribuce začne ve čtvrtek 11. června v době mezi 16-18h, a pokud se kvóta nevyčerpá hned první den, bude pak výdej vstupenek pokračovat v pátek od 10h. V den utkání už výdej vstupenek probíhat nebude. Permanentkáři, na které se nedostane tentokrát, mohou zápas sledovat v přímém přenosu na ČT Sport a budou mít přednostní právo v první den výdeje vstupenek na následující domácí duel.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago Immergas
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact