FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Roudnice n. L. 9:2
Menu Další Zavřít Zavřít
06.05.2019

U18 - ČDD, 24.kolo: FC Slovan Liberec vs. VOŠ a SOŠ Roudnice n/Labem 9:2 (5:2)

Helena Bláhová
Sobota 4.5.2019 Stadion MS - hlavní

Zasloužené vítězství nad Roudnicí.

24.kolo, sobota 4.5.2019, 10:00, MS - hlavní
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
9:2
(5:2)
SK Roudnice nad LabemSK Roudnice nad Labem
FC Slovan Liberec: Čamrda - Drobný, Provazník, Šorsák, Bulejko - Špinka (55´ Polyák), Jelínek, Bergmann, Elbel (68´ Pajkrt) - Lochman - Pokorný (68´ Málek)
Branky: 14´ Špinka, 17´ Šorsák, 32´ Elbel, 34´ Jelínek, 42´ Lochman, 62´ Elbel, 74´ Provazník, 81´ Málek, 82´ Málek, Rozhodčí: Rychtár - Mizera, Kutílek

Reportáž

Od první minuty jednoznačně vedený zápas. Po dobrém a aktivním vstupu jsme si od začátku vytvářeli jednu brankovou příležitost za druhou. S chutí řešena přechodová fáze. Snaha o hru do kolma a minimum ztrát. Dnes velmi dobrá hra v křídelních prostorech a podpora krajních obránců. Za první poločas jsme si vytvořili minimálně 10-12 brankových příležitostí. V některých situacích jsme si počínali nedůrazně a zbrkle. Jediné mínus bylo nedůsledné bránění a nedostupování hráčů soupeře, kdy nás za to v prvním poločase dvakrát potrestal. Naivita v osobních soubojích a nedůraz. Ve druhém poločase se hra v defenzivě zlepšila a již jsme soupeře do ničeho nepustili.

Příští utkání zajíždíme do Mostu, a to ve středu 8.5. Výkop v 11.00 hod.

Ohlasy trenérů

Trenér Benek: "Kluky musím pochválit za přístup a aktivitu po celý zápas. Hra měla řád a některé individuální výkony mě potěšily. Škoda jen, že jsme nevstřelili ještě více branek."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design Masea
Mediální partneři
Hitrádio Contact Náš region