FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Ústí nad Orlicí 3:4pen
Menu Další Zavřít Zavřít
18.11.2019

Béčko se rozloučilo s podzimem prohrou na penalty, nestačil ani hattrick Kuchty

Redakce
Liberec - Poslední zápas jako kdyby podtrhl celý podzim B-týmu. Slovan v utkáním s Ústím hýřil aktivitou, nakonec vstřelil tři góly a hned několikrát ho zastavila branková konstrukce, soupeř však trestal chyby našeho mužstva efektivněji a zápas nakonec dospěl do penaltového rozstřelu. Úspěšnější byli Ústečtí.
15.kolo, neděle 17.11.2019, 10:15
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
3:4pen
(2:1 - pen. 3:5)
TJ Jiskra Ústí nad OrlicíTJ Jiskra Ústí nad Orlicí
FC Slovan Liberec B: Hnízdil - Daněk (46. Baláž), Michal, Dvořák, Gabko (46. Šulc) - Nešický, Beran (80. Kim), Gembický, Dordič - Kuchta, Yu.
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: Jeřábek – Langer, Souček, Falta, Špatenka (46. Habrman), Mayer (74. Krátký), Strnad, Chleboun, Grepl (46, Skalický), Vaňous (C) (60. Pazdera), Nágl (89. Pinkava)
Branky: 10. Kuchta, 33. Kuchta, 68. Kuchta – 26. Mayer, 76. Krátký, 84. Pazdera. Proměněné penalty: Yu, Nešický, Kuchta. Neproměněná penalta: Dvořák. Rozhodčí: Kubec – Štrincl, Kožár. ŽK: 22. Michal, 68. Kuchta – 44. Strnad, 64. Nágl, 82. Falta, 90. Jeřábek.

Reportáž

Slovan chtěl v posledním kole navázat na poslední úspěšné týdny, což se mu podařilo hned zkraje zápasu. Už v 10. minutě skóroval Jan K uchta, který přišel z A-týmu odehrát duel kvůli většímu hernímu vytížení.

Srovnáno bylo zanedlouho. Denis Mayer vyzrál na Hnízdila v liberecké brance a začínalo se od začátku. Jan Kuchta si ale nebral servítky a ještě před pauzou vstřelil druhý gól našeho celku.

Parta trenérů Petra Papouška s Petrem Myslivcem umocnila své vedení v 68. minutě, Jan Kuchta zkompletoval hattrick a Slovan vedl pohodlně 3:1. Ani tak nakonec nebral tři body. V 76. minutě snížil Matěj Krátký a chvíli před koncem srovnal Vojtěch Pazdera.

Naše mužstvo mohly ztracené body mrzet, během zápasu hned třikrát trefilo brankovou konstrukci a bylo aktivnější. Efektivita zakončení hostujícího celku ale poslala zápas do pokutových kopů.

Zatímco Yu, Kuchta a Nešický uspěli, Dvořák ne. Ústí nad Orlicí si tak odvezlo bonusový bod, Slovan přezimuje na 13. příčce tabulky se sedmnácti body.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „Poslední zápas podtrhl to, jak jsme hráli celý podzim. I když jsme lepší a máme víc možností, stačí na nás strašně málo... Proti Ústí jsme dali tři góly, trefili třikrát břevno, nebo tyč a v dalších možnostech nám chyběla kvalita. Naopak soupeř nám dá tři góly prakticky z ničeho."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical Pavlů innovation
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio