FC Slovan Liberec | Stáhněte si novou mobilní aplikaci FC Slovan Liberec!
Menu Další Zavřít Zavřít
08.07.2023

Stáhněte si novou mobilní aplikaci FC Slovan Liberec!

Tomáš Čarnogurský
Ve spolupráci s našimi partnery ENIGOO a eSports.cz jsme pro vás připravili novou mobilní aplikaci, kterou si můžete stáhnout do vašich chytrých zařízení se systémem iOS i Android. Pak už vám žádná důležitá novinka z našeho klubu neunikne. Pro ty, kdo si aplikaci nainstalují, chystáme i soutěže o zajímavé ceny!

FCSL-ID

Ještě před spuštěním aplikace se zaregistrujte do systému “FCSL-ID” na https://fcslovanliberec.oneid.cz/. Pokud už jste se registrovali při nákupu permanentky na příští sezonu, registrovat se už nemusíte a použijete stejné údaje pro přihlášení.

Nový systém, který připravila partnerská společnost ENIGOO, spojí Vaše registrace v aplikaci FC Slovan Liberec nebo v nákupní bráně ticketingu do jednoho účtu, díky kterému bude vše jednodušší. Stačí kliknout na “Založte si účet” na hlavní stránce FCSL-ID a vyplnit údaje. Po založení účtu Vám přijde potvrzovací email (zkontrolujte také schránku SPAM či Nevyžádaná pošta) a v něm klikněte na potvrzovací tlačítko.

Stažení aplikace

Aplikace je dostupná pro všechna zařízení s iOS a Android, ke stažení ji tak najdete v App Store (iOS) nebo v Google Play (Android). Po nainstalování aplikace se už jen přihlásíte pomocí vašeho účtu FCSL-ID.

Vstupenky

V rámci nové aplikace si vstupenky budete moct nejen snadno objednat, ale zároveň i uložit. Permanentka uložená v mobilní aplikaci tak může nahradit dosavadní plastovou kartičku. Výhodou bude také možnost "nasdílet" permanentku komukoliv dalšímu, pokud na některý zápas nebudete moct dorazit.

Permanentky 2023/24

Notifikace

Při instalaci aplikace si určitě nechte zapnutou možnost zasílání upozornění (notifikací), díky nimž vám už žádná důležitá novinka neunikne. První notifikace vám přijde na 65. narozeniny Slovanu, tedy 12. července 2023.

Novinky z klubu

V samotné aplikaci najdete i nejaktuálnější články ze všech sekcí našeho webu. Nechybí ale ani přehledné informace o aktuální soupisce, tabulce a zápasech našeho A-týmu, včetně možnosti uložit si kalendář do vašeho mobilního zařízení.

Další funkce

V nové aplikaci najdete i elektronickou verzi nejnovějšího zápasového bulletinu včetně oblíbené soutěže o zajímavé ceny od našich partnerů. Novinkou bude možnost objednání narozeninového vzkazu (v týdnu před zápasem), který bude možné zobrazit na velkoplošné obrazovce při poločasové přestávce domácích ligových zápasů. Do budoucna plánujeme i další funkce.

Online prodej vstupenek

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Star taxi
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec rtm plus