FC Slovan Liberec | Předsezónní tisková konference žen (+video)
Menu Další Zavřít Zavřít
16.08.2023

Předsezónní tisková konference žen (+video)

Šimon Knopp
Liberec - Ve středu proběhla na stadionu U Nisy předsezónní tisková konference ženského týmu Slovanu za přítomnosti zástupců ženského týmu Sparty, proti němuž naše hráčky nastoupí už v neděli na stadionu U Nisy. Mluvilo se nejen o složení libereckého týmu na nadcházející sezonu, přípravě a ambicích, ale zároveň byly představeny i nové dresy, ve kterých budou hráčky Slovanu nastupovat.

Na tiskové konferenci byli přítomni z libereckých zástupců Jiří Liška (vedoucí úseku žen) a hráčka Slovanu Michaela Harvilová. V samotném úvodu došlo k představení nových dresů, které připomínají ty mužské. Novinkou je, že nyní budou obsahovat i jména fotbalistek. Zástupci klubu rovněž potvrdili, že v nadcházející sezoně by se měla většina duelů libereckých fotbalistek hrát na hlavním stadionu U Nisy (pokud nebude docházet ke kolizi s muži).

Následovalo zhodnocení přípravy Jiřím Liškou a informace ohledně nově poskládaného týmu: „Tým bude letos složený trochu jinak. Letos máme mladší a méně zkušený tým, ale na druhou stranu tu máme patnáct reprezentantek, ať už v mládeži nebo v A-týmu Česka nebo Slovenska. Liga bude hodně vyrovnaná. Aktuálně se snažíme ještě na jednom postu usilovně posílit, ale uvidíme, zda se nám to nakonec podaří. Zatím si to všechno sedá, ale z týmu mám dobrý pocit a myslím, že to bude dobře fungovat, věří Jiří Liška.“

Ke slovu se následně dostala i Michaela Harvilová, která se již těší na úvodní duel proti Spartě před domácími fanoušky. „Je to něco jiného hrát na hlavním stadionu. Budou tam domácí diváci a doufám, že nám pomohou. Přestože se Spartě minulou sezonu Spartě nedařilo, stále je to Sparta. Do zápasu jdeme naplno a ukážeme co v nás je,“ hlásí Harvilová.

Video se záznamem z obou částí tiskovky si můžete pustit zde:

Úvodní kolo ženské ligy začne již během tohoto víkendu. Liberecké fotbalistky nastoupí proti Spartě, a to v neděli od 17:30. Veškeré informace, včetně vstupenek, naleznete v článku zde.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Avej Vending
Mediální partneři
rtm plus Rengl
×
Odehráno v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B