FC Slovan Liberec | B-tým čeká vložený středeční zápas, v předehrávce vyzve Most-Souš
Menu Další Zavřít Zavřít
26.08.2024

B-tým čeká vložený středeční zápas, v předehrávce vyzve Most-Souš

Redakce
Liberec – B-tým Slovanu se chystá na náročný anglický týden. Už ve středu narazí v předehrávce 17. kola ČFL na Baník Most-Souš, u soupeře se hraje od 18:00. V neděli od 10:15 pak modrobílí rozehrají na Městském stadionu derby s Jabloncem B.

Výběr trenéra Jakuba Haranta má za sebou vydařený vstup do sezony. V úvodních třech kolech posbíral celkem sedm bodů za remízu s Chlumcem a výhry nad Živanicemi a Kolínem. Aktuálně modrobílým patří třetí příčka tabulky.

„Nepředvedli jsme dobrý výkon, přesto slavíme tři body. Vstup do zápasu se nám nepovedl, naštěstí soupeř neskóroval a brankou jsme si pomohli naopak my. S míčem na noze jsme se zlepšovali, což jsme korunovali druhou brankou. Brzy po poločase jsme ale inkasovali a přišla naše nejhorší pasáž, strach o výsledek a nakonec i vyrovnání na 2:2. Chvíli poté předvedl výbornou individuální akci Penner a rozhodl na konečných 3:2,“ komentoval poslední kolo trenér Slovanu.

Teď B-tým vyhlíží v rámci anglického týdne druhý zápas u soupeře v sezoně. S Baníkem Most-Souš má z minulého ročníku negativní bilanci kvůli prohře 2:3 a remíze 2:2.

Střelci B-týmu v sezoně

Strnad, Penner – 2, Kuľha, Kok – 1

FK BANÍK MOST-SOUŠ – VÝHRA, REMÍZA I PROHRA

Soupeř z Mostu se nachází v polovině tabulky se čtyřbodovým ziskem. Hned v úvodním kole porazil rezervu Jablonce 3:1, pak remizoval v utkání plném gólů 3:3 s Hradcem Králové B a o posledním víkendu podlehl České Lípě 1:3.

Do toho Baník zvládl postoupit v prvním kole MOL Cupu, v němž narazil na Mariánské Lázně. Utkání mělo jednoznačný průběh a nadcházející soupeř Slovanu nakonec dokráčel k vysoké výhře 4:0.

Atraktivní předehrávka 17. kola začne v jednotný čas 18:00 na osmi třetiligových stadionech. Držte našemu mužstvu palce.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Dům kultury Profipoint
Mediální partneři
Rádio Impuls Náš region
×
Dnes v 17:00
FC Slovan Liberec B
Arsenal Česká Lípa