FC Slovan Liberec | Béčko čeká odložený duel s Českou Lípou, odehraje se ve středu
Menu Další Zavřít Zavřít
před 3 dny

Béčko čeká odložený duel s Českou Lípou, odehraje se ve středu

Redakce
Liberec – Ve středu je v plánu dohrávka 6. kola ČFL, které bylo odloženo kvůli meteorologické situaci. B-tým Slovanu čeká domácí zápas proti České Lípě, hostit ji bude na Městském stadionu od 17 hodin. Přijďte naše mužstvo podpořit v cestě za dalšími body.

Slovan vstoupil do nového ročníku úspěšně. Z úvodních šesti duelů vyválčil 11 bodů, když přehrál Živanice 2:0, Kolín 3:2 a Most-Souš 2:1, remizoval s Chlumcem nad Cidlinou 1:1 a rezervou Jablonce 0:0. Jedinou prohru naše mužstvo zaznamenalo v posledním dosud odehraném duelu proti Hradci Králové B. Soupeř dokázal skóre otočit na finálních 2:3 ve druhém poločase.

Modrobílým tak patří zatím čtvrtá pozice za vedoucím triem Ústí nad Labem, Brozany a Kladno. Bodové rozestupy na špici tabulky jsou však minimální.

„Nevnímám rozdíl v herním projevu v domácích a venkovních utkáních, vidím ale odlišný přístup soupeřů na našem hřišti a v jejich domácím prostředí, což si ovšem nemyslím, že bude případ našeho nadcházejícího soupeře. V posledním zápase v Hradci jsme měli hodně zbytečných ztracených míčů, na balonu tedy můžeme být stále lepší a jistější. Chtěli bychom se zejména v této činnosti zase posunout," komentoval trenér béčka Jakub Harant.

Střelci B-týmu v sezoně

Strnad, Penner, Hadaščok – 2, Kuľha, Kok, Letenay, Nyarko – 1

FK Arsenal Česká Lípa - Dvě výhry a sedm bodů

Arsenal je celkem, v jehož zápasech padá napříč soutěží nejvíc branek. Regionální soused nasbíral skóre 10:15 a průměrně jeho fanoušci vidí 4,16 branky na utkání. Naposledy Česká Lípa přehrála Živanice 3:1, předtím nestačila 1:4 na Chlumec nad Cidlinou a remizovala s rezervou Mladé Boleslavi 1:1.

V tabulce zatím Arsenal figuruje na desáté příčce se sedmi vybojovanými body. V minulé sezoně byl nadcházející soupeř Slovanu ve vzájemných zápasech úspěšnější, když na domácí půdě zvítězil 4:1 a v Liberci remizoval 1:1.

„V minulé sezoně se nám na Českou Lípu nedařilo. O to větší je naše motivace v domácím zápase uspět. Čeká nás pohybově velmi dobrý soupeř, který je aktivní v napadání,“ popisoval Jakub Harant.

Přijďte naše hráče podpořit! Odložený duel 6. kola se odehraje ve středu od 17:00 na Městském stadionu.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Pavlů innovation Pulsklima
Mediální partneři
Náš region rtm plus