FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Zápy 0:1
Menu Další Zavřít Zavřít
20.08.2023

Béčko na Zápy recept nenašlo, soupeři podlehlo 0:1

Redakce
Liberec – Velká škoda. B-tým Slovanu byl po většinu utkání se Zápy aktivnější, ani jednu ze svých šancí však využít nedokázal. V 78. minutě navíc překonal Huga Jana Bačkovského Daniel Turyna, a vystřelil tak hostům všechny body. Zápy i nadále vedou tabulku skupiny B ČFL bez ztraceného bodu a inkasované branky.
3.kolo, neděle 20.8.2023, 10:15
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
0:1
(0:0)
SK ZápySK Zápy
FC Slovan Liberec B: Bačkovský – Fukala (46. Málek), Lehoczki (84. Horňáček), Govaers, Juzvak – Kop (84. Meskhi), Lexa, Hadaščok (75. Valenta) – Horský (63. Lupoměský), Kok, Winkler
SK Zápy: Řehák – Duben, Jelínek, Stropek, Woitek, Khrolenok (59. Turyna), Zbrožek, Kavalír (87. Tarasiuk), Petrlák, Kocourek (75. Zoubek), Kubů (59. Pardubský)
Branka: 78. Turyna. Rozhodčí: Melichar – Nejedlo, Zoufalý. ŽK: 51. Khrolenok, 84. Duben, 88. Zbrožek. Diváci: 150.

Reportáž

Bylo jasné, že Slovan proti celku ze Středočeského kraje nečeká lehká úloha. Zápy byly před 3. kolem lídrem skupiny B ČFL a ve svých dvou předchozích střetnutích nasbíraly jednoznačně kladné skóre 6:0. Branku nakonec neinkasovaly ani tentokrát.

Naše mužstvo bylo sice po většinu času aktivnější a vytvořilo si optickou převahu, k trefě mu však chyběla přesnost ve finální fázi i větší klid v zakončení. Soupeř potvrdil svoji kvalitu v defenzivě a navíc hrozil ze standardních situací.

Duel dlouho směřoval k nerozhodnému výsledku, v 78. minutě se ovšem prosadil Daniel Turyna a nasměroval Zápy k výhře. Slovan už na inkasovanou branku reagovat nedokázal. Po třech kolech tak mají svěřenci trenéra Jakuba Harant na kontě stále tři body a v průběžné tabulce jim patří 12. příčka. Soupeř je na prvním místě bez ztráty bodu.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Jakub Harant (FC Slovan Liberec): „Dnes nás konečný výsledek hodně mrzí. Téměř po celý zápas jsme měli optickou převahu. Ke gólům nám chyběla přesnost ve finální fázi. Soupeř se zaměřil na dobrou defenzivu a standardní situace. Nakonec v závěru zápasu skóroval a my jsme bohužel bez bodu.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
A net Banua
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hitrádio Contact