FC Slovan Liberec | Béčko po dvou výhrách za sebou přivítá Mladou Boleslav
Menu Další Zavřít Zavřít
17.09.2020

Béčko po dvou výhrách za sebou přivítá Mladou Boleslav

Redakce
Liberec - B-tým Slovanu slavil v posledních dvou kolech cenné výhry. Nejdřív přehrál Bohemians těsně 2:1 a pak v Podještědském derby skolil Jablonec 5:2. Teď se naše mužstvo vrací na Městský stadion, kde bude v pátek od 13:00 hostit rezervu Mladé Boleslavi.

Čtyři zápasy s vyrovnanou bilancí

Naše mužstvo vstoupilo do nového ročníku ČFL dvěma porážkami s Velvary (0:1) a Zbuzany (1:3), následně však zvládlo oba zápasy s béčky Bohemians a Jablonce. Ve druhém zmiňovaném duelu dokonce Slovan nastřílel pět branek, dvakrát skórovali Lukáš Csáno a Imad Rondič, jednou se prosadil Jan Šulc.

„Po pomalejším rozjezdu a vynuceném střídání Černického jsme se rozjeli a dali dva rychlé góly přes naší levou stranu. Pak jsme zbytečně inkasovali po standardní situaci, naštěstí jsme však brzy zase odskočili na rozdíl dvou branek. Druhý poločas jsme začali dobře, po dlouhém autu jsme ale inkasovali. Zápas jsme zlomili dobře vyřešeným brejkem na 2:4, pak jsme přidali ještě jeden gól. Kluci k zápasu přistoupili dobře a zaslouženě vyhráli,“ komentoval spokojený kouč Petr Papoušek.

Mladá Boleslav třetím týmem tabulky

Středočeši mají na kontě ještě o jednu výhru víc. Béčko Hradce Králové porazili těsně 1:0, pak přestříleli 3:2 Chlumec nad Cidlinou, následně sice prohráli v Ústí nad Orlicí 1:4, pak se však vrátili na vítěznou vlnu stejným výsledkem s opačným vítězem během duelu s Velvary. Mladoboleslavským patří v tabulce třetí příčka s devíti body a aktivním skóre 9:7.

Slovan se usadil v klidném středu pořadí, na kontě má bodů šest a skóre 8:7. Naše mužstvo můžete přijít podpořit v honbě za dalšími body už v pátek, na Městském stadionu se bude hrát už od 13:00.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Rondič 2
Csáno 2
Mashike 1
Yu 1
Juzvak 1
Šulc 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Procentrum Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact