FC Slovan Liberec | Jak hodnotil mediálně sledované utkání v Rokycanech kapitán Gebre Selassie?
Menu Další Zavřít Zavřít
15.09.2022

Jak hodnotil mediálně sledované utkání v Rokycanech kapitán Gebre Selassie?

Šimon Knopp
Rokycany/Liberec – Utkání roku, Rokycany do Evropy a mnoho dalších titulků, předcházelo mediálně sledovanému souboji mezi FK Rokycany a naším týmem. A přestože Slovan v množství sledujících svému soupeři opravdu na platformě Twitter podlehl, v zápase svěřenci Luboše Kozla nezaváhali a postoupili do dalšího kola, a to díky výhře 5:1.

Slovanu vyšel vstup do utkání, již v patnácté minutě totiž vedl 2:0, přičemž obě branky vstřelil Theodor Gebre Selassie. Ve 35. minutě zvýšil na 3:0 Fukala, který se objevil v základní sestavě po delší době, stejně jako někteří další jeho spoluhráči, kteří měli šanci se v tomto utkání ukázat. Ovšem Rokycany se nenechaly zastrašit a ještě do konce první půle dokázaly snížit na 3:1, díky trefě Tomáše Glazera. Ve druhé půli Liberec zvládl roli favorita a rozhodl o svém vítězství 5:1, když se prosadili dva střídající hráči, Varfolomejev a Rabušic.

Jak hodnotil postup a dvě branky náš kapitán Gebre Selassie? „Upřímně si nepamatuji, kdy se mi povedlo vstřelit dvě branky v zápase. Je to fajn a hlavní je, že jsme to zvládli a postoupili přes první ošidné kolo, což byl náš hlavní cíl a ten jsme splnili. Takže jsme po zápase spokojení, dali jsme i góly a myslím si, že až na určité fáze, jsme utkání nepodcenili,” hodnotil utkání v Rokycanech zkušený obránce.

Na utkání zavítalo přes 1200 fanoušků, což na druhé kolo MOL Cupu, není vůbec zlé. Ostatně kulisu si pochvaloval i Gebre Selassie: „Super. Je to jenom ukázka toho, jak pár týdnů kvalitní PR práce dokáže lidi pobláznit, v tom správném slova smyslu, aby přišli na fotbal, i ne v tomto zcela slunečném počasí.” Náš kapitán přiznal, že také sledoval Rokycany na Twitteru, kde se staly po pár týdnech velkou senzací. „Tomu se člověk nevyhne. Viděl jsem jejich tweety a dělali to velmi dobře. (smích)”


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Star taxi KEEN
Mediální partneři
eFotbal Beat radio