FC Slovan Liberec | MŮJ DEN V KARANTÉNĚ: Patrik Miko
Menu Další Zavřít Zavřít
10.05.2020

MŮJ DEN V KARANTÉNĚ: Patrik Miko

Mikuláš Borkovec
V následujícím týdnu čekají mládežnické kategorie další tréninkové jednotky. Jaký má den v karanténě náš kamarád a nadějný hráč z kategorie mladší přípravky U8 Patrik Miko?

"Ahoj moji fotbaloví kamarádi, v týdnu vstávám každé ráno kolem 06:30 hod. Nasnídám se, udělám si ranní hygienu a pak jdu koukat chvilku na telku. Kolem 08:30 hod. začínám dělat úkoly a od 09:00 hod. sleduji pořad UčíTelka, kde se učím s dětmi ze svého ročníku a plním zadané úkoly. Před obědem mám většinou úkoly hotové."

"Po obědě si chvilku odpočinu a pak jdu jezdit na kole na sídliště nebo jedu k nedalekému rybníku, kde jezdím terénem. Většinou jezdím tak hodinu. Pak se vrátím domů, chvilku si zase odpočinu, dám si svačinu a čekám až přijde tatínek z práce.

Kolem 16:00 hod. většinou vyrážíme společně ještě se sestrou Nelčou na kolech k Aréně. Zde trénujeme buď fotbalové dovednosti, nebo hrajeme fotbal nebo nohejbal a nebo máme atletický trénink, kde vybíhám schody, trénuji běh na dlouhé a krátké tratě a trénuji techniku běhu. U Arény jsme většinou do 18:00 hod. a pak se vracíme na kolech zpátky domů."

"Ještě před večeří mám každý večer s tatínkem kondiční trénink, kde posilujeme a také cvičíme zdravotní cviky pro moji lepší kondici a správné držení těla. Tento kondiční trénink trvá většinou 30 minut. Kolem 18:30 hod. si dám večeři, jdu se vykoupat a chvilku koukám s rodiči a sestrou na telku. V 19:30 hod. jsem již v postýlce."

"Každý víkend podnikáme s celou moji rodinou buď cyklo výlety nebo pěší výlety."

"Už se ale těším na své kamarády a trenéry."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
La Piazza Realmont
Mediální partneři
Rengl rtm plus