FC Slovan Liberec | Přijďte podpořit liberecké fotbalistky, v sobotu se představí U Nisy proti Plzni!
Menu Další Zavřít Zavřít
28.09.2023

Přijďte podpořit liberecké fotbalistky, v sobotu se představí U Nisy proti Plzni!

Šimon Knopp
Liberec - Fotbalistky Slovanu se po reprezentační pauze žen znovu vrátí na trávník a v rámci 5. kola první ligy žen přivítají Plzeň. Hrát se bude v sobotu od 14:30 na hlavním stadionu U Nisy. Pokud si toto utkání nechcete nechat ujít, objednejte si včas online vstupenky na odkazu zde a využijte výhodné nabídky. Permanentkáři mají vstup zdarma.

FC Viktoria Plzeň

Hráčky Plzně vstoupily do aktuální sezóny dobře, když dokázaly na úvod soutěže porazit v domácích podmínkách Pardubice 6:1. Ovšem poté přišel zápas se Slavií a v něm debakl 0:7. Ve třetím kole si svěřenkyně trenéra Martina Loffelmanna alespoň částečně spravili chuť, když porazily Baník 1:0.

V posledním hraném zápase nastoupila Viktorka proti Slovácku a na domácí půdě mu podlehla. Úvodní branku utkání vstřelila ve 29. minutě Jančářová, a přestože se Plzeň snažila výsledek dotáhnout, byla neúspěšná a dvě minuty před koncem inkasovala po proměněné penaltě na konečných 0:2.

V tabulce patří celku ze západu Čech se šesti body pátá pozice, což je stejná příčka jako na konci minulé sezony. Nejlepšími střelkyněmi týmu jsou se dvěma brankami Miroslava Mrázová a teprve sedmnáctiletá Barbora Kadlecová.

FC Slovan Liberec

Svěřenkyně trenéra Myslivce ve čtyřech odehraných zápasech rovněž posbíraly šest bodů. Porazily Brno (5:0) a Pardubice (4:0). Naopak nestačily na Spartu (3:4) a v posledním utkání ani na Slavii, se kterou prohrály 0:3.

Z hlediska statistik se tuto sezónu velmi dobře daří ofenzivním hráčkám Kim Dinh Thanhové a Radce Hlouchové. Obě totiž vstřelily čtyři branky a společně se dělí o pozici třetí nejlepší střelkyně v lize. Druhá jmenovaná si dokonce za své výkony vysloužila pozvání do českého národního týmu, kde se potkala i s další libereckou fotbalistkou - Dominikou Huvarovou. Ve slovenské reprezentaci zase nechyběla Valentína Šušolová, která zasáhla do utkání proti Finsku.

Pokud nechcete přijít o utkání žen proti Plzni, přijďte je podpořit na stadion U Nisy, a to v sobotu od 14:30 hodin! Pro fanoušky bude otevřen hlavní vchod a vstupenky je možné zakoupit na hlavní tribunu. Buďto online za zvýhodněnou cenu 50 Kč (zde) nebo v den zápasu na stadionu za 100 Kč. Permanentkáři mají vstup zdarma.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal DPMLJ
Mediální partneři
Hitrádio Contact rtm plus