FC Slovan Liberec | Slovan čeká v Raspenavě přípravný zápas s Varnsdorfem
Menu Další Zavřít Zavřít
10.10.2019

Slovan čeká v Raspenavě přípravný zápas s Varnsdorfem

Redakce
Liberec - Naše mužstvo si zpestří reprezentační přestávku před blížícím se Podještědským derby přípravným zápasem. V pátek se utká od 11 hodin v Raspenavě s druholigovým Varnsdorfem.

Nejde přitom ani zdaleka o první přípravný zápas během podzimní sezóny. Trenér Pavel Hoftych využívá přátelská utkání především k nasazení širšího kádru a hráčů, kteří nedostávají v lize a poháru tolik prostoru. Během nabitého podzimního programu je však potřeba, aby měl celý tým zápasovou praxi.

FK Varnsdorf

Nedaleký Varnsdorf okupuje 13. příčku druhé nejvyšší soutěže, v posledních utkáních se mu tolik výsledkově nedařilo, o minulém víkendu nicméně zdolal na domácím hřišti Vlašim 2:1. Z MOL Cupu vyřadil celek ze Šluknovského výběžku Zlín, taktéž po výhře 2:1. Poslední vzájemný duel se odehrál na začátku letošní letní přípravy s výsledkem 1:1.

V kádru nadcházejícího soupeře nechybí hráči, kteří hostují ve Varnsdorfu právě ze Slovanu, nebo hráči s libereckou minulostí. Namátkou by proti partě Pavla Hoftycha mohl nastoupit stoper Ondřej Lehoczki, Petr Heppner či Jakub Barac s Erikem Micovčákem.

Přípravný zápas začne v pátečních 11 hodin a odehraje se v Raspenavě. O průběhu a výsledku duelu vás budeme informovat na klubovém webu, duel můžete zároveň sledovat na níže sdíleném streamu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kristýna Pulsklima
Mediální partneři
Rengl Náš region