FC Slovan Liberec | Slovan vstupuje do letní přípravy - s jakým kádrem?
Menu Další Zavřít Zavřít
27.07.2020

Slovan vstupuje do letní přípravy - s jakým kádrem?

Redakce
LIBEREC - Hráči Slovanu v pondělí dopoledne absolvovali první trénink. Chcete-li vědět s jakým kádrem dnes zahájil letní přípravu tým trenéra Pavla Hoftycha, přečtěte si následující přehled.

Z kádru minulé sezóny už do letní přípravy nenastoupili Alexandru Baluta, Jakub Hromada (konec hostování - SK Slavia Praha), Matěj Hybš (FC Viktoria Plzeň), Achmed Alibekov (konec hostování - Dynamo Kyjev), Ondřej Karafiát, Jan Kuchta (SK Slavia Praha). Elvis Sukisa Mashike má svolení hledat si angažmá. Do pražské Slavie přestupuje i mladý záložník Michal Beran, který se zapojí do přípravy červenobílých, ale dle dohody se vrátí do Liberce na hostování. Na dnešním srazu se nehlásil ani Tomáš Malinský, jehož přestup do jiného klubu se momentálně dotahuje.

Do přípravy s týmem trenéra Hoftycha se nově zapojují obránci Jakub Jugas a Daniel Kosek se záložníkem Janem Matouškem, kteří přichází na hostování z pražské Slavie. Dále se na prvním tréninku objevili i dva talentovaní útočníci: devatenáctiletý Černohorec Nikola Gluščevič z mládežnických celků FC Sevilla a stejně starý Slovák Lukáš Csáno z Trnavy. Stejně jako oni se o svou šanci přichází poprat i záložník Jakub Barac z Varnsdorfu, který prošel naší akademií. Připravovat se s naším týmem zatím bude i Michael Rabušic, jemuž skončila smlouva v Českých Budějovicích.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ITADECO Gasservis
Mediální partneři
eFotbal Beat radio