FC Slovan Liberec | VIDEO: Záznam z předsezonní tiskové konference
Menu Další Zavřít Zavřít
18.07.2024

VIDEO: Záznam z předsezonní tiskové konference

Tomáš Honzejk
Liberec - Den před startem nového ročníku nejvyšší fotbalové soutěže, která nově ponese název Chance Liga, proběhla na stadionu U Nisy předsezonní tisková konference. Na dotazy novinářů odpovídali sportovní ředitel Theo Gebre Selassie, trenér Radoslav Kováč a kapitán Michael Rabušic. Představen byl i nový venkovní dres v modré barvě.

Rambo prodloužil smlouvu

„Jsem rád, že jsme se domluvili. Cítil jsem v sobě motivaci zkusit nový impuls a vyzkoušet nové věci. Nechci být jen prodloužená ruka v kabině, ale chci být platný také na hřišti. Příprava byla dobrá, proto jsme podepsali novou smlouvu,“ prohlásil kapitán Slovanu.

Theo Gebre Selassie o posilách a zúžení kádru:

„Se Slavií jsme se definitivně dohodli na ročním hostování Denise Halinského, což jsme dosud oficiálně nepotvrdili. Kádr narostl do určitých rozměrů, které musíme korigovat. Dohodli jsme se s Pardubicemi, že k nim uvolníme Tomáše Polyáka. U nás by nedostával dostatek prostoru, který by potřeboval pro růst. Nicolas Penner dostal svolení a odcestoval na zkoušku do zahraničí. Ondřej Lehoczki se pak bude připravovat s B-týmem a hledáme pro něho řešení,“ uvedl sportovní ředitel ke změnám v kádru.

Co dalšího zaznělo během tiskové konference se dozvíte v přiloženém videu:

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Aura Medical RR group service s.r.o
Mediální partneři
eFotbal Radio Blaník Liberec