FC Slovan Liberec | Ve Slovanu končí Michal Fukala a Mohamed Doumbia
Menu Další Zavřít Zavřít
17.05.2024

Ve Slovanu končí Michal Fukala a Mohamed Doumbia

Redakce
Liberec – A-mužstvo Slovanu v tomto týdnu ještě společně trénovalo a po posledním tréninku se rozloučilo nejen se současnými trenéry, ale i se dvěma hráči, kteří už v Liberci v příští sezoně pokračovat nebudou.

Jak už bylo avizováno dříve, trenér Luboš Kozel po třech letech na lavičce Slovanu končí a po pátečním tréninku se tak se svými dosavadními svěřenci rozloučil. Vedení klubu děkuje celému realizačnímu týmu za odvedené služby v posledních třech sezonách a přeje hodně štěstí do budoucna.

Společná část letní přípravy, už s novým realizačním týmem, který bude představen na začátku června, odstartuje v týdnu od 17. června. Už předtím ale budou hráči plnit individuální tréninkové plány. Program letní přípravy, včetně rozpisu přípravných zápasů, bude upřesněn a zveřejněn nejpozději do jejího začátku.

Do přípravy v Liberci už nenastoupí Michal Fukala a Mohamed Doumbia, kterým ve Slovanu skončila smlouva. Oběma klub děkuje a přeje úspěšné pokračování hráčské kariéry.

Michal Fukala

Odchovanec frýdecko-místeckého fotbalu se přesunul do Liberce před sezonou 2018/19. Ve FORTUNA:LIZE odehrál Michal Fukala za náš klub 116 zápasů a nasbíral v nich jeden gól a šest nahrávek. Dalších 11 utkání přidal v MOL Cupu, kde jednou skóroval a jednou asistoval. Dva starty proti Crvene Zvezdě Bělehrad zapsal také v základní skupině Evropské ligy.

Mohamed Doumbia

Mohamed Doumbia odehrál v nejvyšší soutěži 42 zápasů v modrobílém dresu, nasázel pět branek a čtyři asistence. Další nahrávku přidal ve čtyřech duelech českého poháru. Do Slovanu přišel před dvěma lety v sezoně 2021/22 z pražské Dukly.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Zámečnictví Prošek Avej Vending
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact