FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Teplice 2:0
Menu Další Zavřít Zavřít

29.kolo, pondělí 21.5.2007
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
2:0
(2:0)
FK TepliceFK Teplice
FC Slovan Liberec: Z. Hauzr - M. Matula, P. Košťál, M. Brezinský, T. Janů - P. Papoušek, J. Bílek, I. Hodúr (77. Sales), D. Pudil - J. Nezmar (88. Jonáš), W. Parks (65. Vlasko)
FK Teplice: J. Dvořák - T. Jirsák (92. Franc), P. Lukáš, P. Krmaš, P. Dragoun - J. Štohanzl (46. Doležal), M. Klein, J. Sabou, P. Verbíř (87. Pimpara) - E. Džeko, M. Fenin
Branky: 15. Hodúr, 34. Brezinský ŽK: Fenin, Sabou. Rozhodčí: Jech - Pospíšil, Ubais, Kocourek.

Reportáž

První půle ukázala velikou vůli po vítězství čpící z každého pohybu našich fotbalistů. Do první šance se ale v jedenácté minutě dostal Sabou. Po rohovém kopu se balon dostal na zadní tyč, kde osamocen číhal zmíněný teplický záložník. Hlavou ale Hauzrovu branku minul. Hned v patnácté minutě udeřilo. Pudil zahrával rohový kop na nějž si naběhl Hodúr a netradičně hlavou poslal Slovan do vedení. Ve 22. minutě jsme sehráli další pohlednou akci. Nezmar zleva centroval na Parkse, který balon jen jemně tečoval a ten se snesl jen těsně mimo branku. V pětadvacáté minutě stálo při mladém gólmanu hostí Dvořákovi štěstí. Brezinského dlouhý balon před sebe sklepl Parks, ke střele se dostal Pudil a z voleje trefil břevno! Ve 34. minutě náš tým zvýšil na 2:0. Po Papouškově rohovém kopu se hlavou krásně trefil Brezinský.

Těsně před půlí jsme mohli vylepšit skóre. Zprava se osamocen k brance hostí hnal Nezmar, krásně našel nabíhajícího Papouška, jehož střelu zázračně vyrazil Dvořák.

Poločasová přestávka měla netradiční program. Své ano si před téměř zaplněnou Nisou řekli Arnošt s Monikou. Do společného života jim přejeme hodně štěstí a lásky!

Poslední velká šance Slovanu přišla v 50. minutě. Papoušek krásným dlouhým centrem na zadní tyči našel Parkse, ten hlavou přestřelil. Slovan pak střílel z mnoha pozic, balon ale často míjel tyče. Za zmínku stojí Hodúrova střela z 59. minuty a několik Papouškových pokusů.

Poslední zajímavou akci předvedli hosté. V 81.minutě Doležalův centr hlavou umisťoval na zadní tyč Krmaš, Hauzr byl ale na svém místě. Do konce utkání se nic vážnějšího neudálo a diváci skandovaným potleskem poděkovali hráčům za vítězství i za celou sezonu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Penzion Eva
Mediální partneři
rtm plus Beat radio