FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Jablonec B 0:0
Menu Další Zavřít Zavřít
01.09.2024

První Podještědské derby sezony vítěze nepoznalo, béčko remizovalo 0:0

Ondřej Marko
Liberec - První derby s Jabloncem v letošním ročníku vyšlo na B-tým na domácím Městském stadionu. Oba celky měly několik příležitostí, branka však v zápase nepadla. Mladíky sice může mrzet neproměněná penalta, avšak v tabulce jsou stále na druhé pozici se ztrátou pouhých dvou bodů.
4.kolo, neděle 1.9.2024, 10:15, Městský stadion
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
0:0
(0:0)
FK Jablonec BFK Jablonec B
FC Slovan Liberec B: Musil – Michal, Kuľha, Ogboi - Lupoměský, Varfolomejev, Kočka, Plot (90. Papoušek), Machotka - Strnad (64. Hadaščok), Dulay (80. Ukici)
FK Jablonec B: Kotlín – Malý, Karban, Štěpánek, Hanzlíček, Breda, Kubát (90+1. Romagnoli), Velich, Chramosta (46. Makanjuola), Omon, Schánělec (85. Melka)
Žluté karty: 84. Ukici - 69. Kubát

Diváci: 150

Rozhodčí: Mrkáček – Hanousek, Barcuch


Reportáž

B-tým Slovanu má za sebou náročný týden, ve kterém odehrál předehrávku 17. kola ve středu proti Baníku Most-Souš. Zápas mladíci vyhráli 2:1, moc času však na odpočinek nezbylo.

Hráči Slovanu do duelu vstoupili s vysokým nasazením a aktivním napadáním soupeře. Jablonečtí ovšem netahali za kratší konec provazu a hra byla velmi vyrovnaná, zpočátku lehce chudší na větší šance.

Největší příležitost se Béčku naskytla v podobě pokutového kopu, kterou ovšem nezvládlo proměnit. Oba celky měly rovněž několik zajímavých šancí, nicméně zakončení nebylo silné ani na jedné straně. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Reprezentační se přestávka na třetí ligu nevztahuje, svěřence trenéra Haranta tedy čeká příští pátek výjezd do Hradce Králové.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Jakub Harant (FC Slovan Liberec): „Chci hráče pochválit, Jablonec dnes proti nám postavil velmi silný tým, kluci to zvládli a podali dobrý výkon. Snažili jsme se probít přes obranný blok soupeře a být aktivní v napadání. Může nás mrzet neproměněná penalta a pár špatně řešených situací v poslední třetině. Na druhou stranu hosté měli několik dobrých šancí, které naštěstí neproměnili.“


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Niosport Liberecký kraj
Mediální partneři
Beat radio Rádio Impuls