FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Kladno - Slovan B 4:0
Menu Další Zavřít Zavřít
před 2 dny

Béčko podlehlo Kladnu 0:4, hattrick nasázel po přestávce Tesař

Redakce
Liberec – B-tým se o víkendu střetl s tabulkovým sousedem z Kladna, duel našemu mužstvu ale nevyšel. Po prvním poločase se oba celky rozcházely do šaten bez branek, po pauze se třikrát prosadil domácí Jiří Tesař a další branku přidal Josef Jakab. Slovan prohrál s Kladnem 0:4.
9.kolo, sobota 5.10.2024, 16:00
SK Kladno SK Kladno
4:0
(0:0)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
SK Kladno: Smrkovský – Krejčí (77. Borák), Buneš (77. Šnobl), Jakab (77. Šíma), Pospíšil, Tesař (77. Dike), Hrubeš, Eichler (83. Kalina), Kolářský, Fojt, Kozel
FC Slovan Liberec B: Musil – Ogboi, Kuľha, Ryzek, Michal – Papoušek F., Kočka (74. Machotka), Plot (74. Butsko) – Dulay (83. Wydrzinski), Ukici (62. Hadaščok), Strnad (62. Lupoměský)
Branky: 47. Tesař, 58. Jakab, 71. Tesař, 74. Tesař. Rozhodčí: Matějček – Chládek, Hes. ŽK: 50. Pospíšil – 54. Michal. Diváků: 520.

Reportáž

Slovan vstoupil do utkání aktivně, první velkou šanci si ovšem vytvořili domácí. Jakabova patička vyslala do úniku Buneše. Ten však ještě hledal lépe postaveného spoluhráče a nebezpečí nakonec Musilovi nehrozilo.

Ještě před poločasem mohl udeřit Strnad, z dorážky ale přestřelil kladenskou branku. Do druhé půle lépe vstoupili domácí, Jiří Tesař zužitkoval rychlý brejk ranou k bližší tyči a otevřel skóre. Pak si připsal dva výborné zákroky Musil, když zneškodnil šance Jakaba a Buneše, v 58. minutě dostal však příliš mnoho prostoru před brankou Josef Jakab a nikým nehlídaný skóroval.

Další gól domácích padl po rychlé kombinaci a sérii rychlých přihrávek, na jejímž konci stál Jiří Tesař. Stejný hráč navíc zkompletoval hattrick pouze o minuty později, když dostal nabito před poloprázdnou branku po chybné rozehrávce obrany Slovanu.

B-tým podlehl Kladnu vysoko 0:4, další zápas ho čeká příští sobotu proti Brozanům.

Ohlasy trenérů

Jakub Harant (FC Slovan Liberec): „Povedlo se nám úvodních 25 minut, kdy jsme se dobře pohybovali a dělali soupeři problémy. Pak přišel tlak domácích, který jsme ještě přestáli bez inkasované branky. Měli jsme hodně špatný vstup do druhé půle, rychle inkasovaná branka domácí dostala na koně. Čtyři inkasované góly jsou moc, věřili jsme v lepší výsledek.“


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera)T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Louda auto Pregis
Další partneři
Liberecký kraj Dineva
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls