FC Slovan Liberec | Přijďte si užít fanzonu pro celou rodinu před zápasem proti Spartě!
Menu Další Zavřít Zavřít
28.08.2023

Přijďte si užít fanzonu pro celou rodinu před zápasem proti Spartě!

Šimon Knopp
Liberec - Už v neděli budeme na stadionu U Nisy hostit úřadující mistry ze Sparty Praha. Kromě prestižní fotbalové bitvy se návštěvníci stadionu U Nisy mohou těšit i na velkou předzápasovou fanzonu, která se otevře už dvě hodiny před výkopem, tedy od 13h. Děkujeme za podporu hlavním partnerům fanzony, kterými jsou McDonald’s Liberec, Pivovar Svijany a AUTO KP PLUS. Akci dále podpořily i Centrum Babylon a Kitl.
Online prodej vstupenek

Dětské atrakce od McDonald’s

Díky rozšířené spolupráci s libereckými pobočkami McDonald’s můžeme dětským návštěvníkům ve fanzoně na umělé trávě opět nabídnout skákací hrad, ale i další herní a fotbalové atrakce, které si mohli užít už při jarním zápase proti Spartě. Děti, které se zúčastní dovednostních soutěží, se mohou těšit i na drobné ceny od Centra Babylon a společnosti Kitl.
McDonald´s pro děti

Soutěž s Pivovarem Svijany

Naši dospělí fanoušci mohou opět po čase zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky piva. Stačí aspoň jednou ze tří pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy zdarma jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany, který bude stát před recepcí.

Pivovar Svijany pro dospělé

AUTO KP PLUS

Součástí fanzony na umělé trávě bude i výstava nových vozů z nabídky jednoho z našich hlavních partnerů AUTO KP PLUS.

AUTO KP PLUS

Stánky s občerstvením

Součástí fanzony budou i stánky s občerstvením, ve kterých se kromě tradičního piva a klobásy můžete tentokrát těšit také na rozšířenou nabídku, třeba na langoše nebo palačinky.

Herní koutek PS5

U recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet oblíbenou hru FIFA na Playstation 5 a načerpat rady od jednoho z hráčů našeho esports týmu, který se v loňské sezoně dostal až do semifinále e:Ligy.

Playstation

Autogramiáda

Chcete získat nové plakáty s podpisy našich fotbalistů? Ve stánku Pivovaru Svijany budete mít možnost při předzápasové autogramiádě vybraných hráčů. Jejich jména ještě upřesníme.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Bazén Liberec Immergas
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls