FC Slovan Liberec | Vstupenky na derby jsou v prodeji, mládežníci budou mít vstup zdarma!
Menu Další Zavřít Zavřít
13.02.2024

Vstupenky na derby jsou v prodeji, mládežníci budou mít vstup zdarma!

marketing
Liberec - Prestižní souboj Liberce s Jabloncem, aneb 62. Podještědské derby se blíží! Hrát se bude už v sobotu 24. února od 15:00 na stadionu U Nisy. V tomto článku přinášíme informace k prodeji vstupenek i ke všem slevovým akcím, které jsme pro tento zápas naplánovali.

Online prodej

Předprodej vstupenek na derby proti Jablonci probíhá online. Až do pátku 23. února budou vstupenky stát 250 Kč. V den zápasu (online i na pokladnách) pak cena stoupne na 300 Kč. Tak neváhejte a klikněte na banner níže.

Online prodej vstupenek

Děti do 15 let zdarma

Při tomto zápase budou mít děti do 15 let (v doprovodu dospělého) vstup zdarma, a to na jakoukoliv tribunu, tedy nejen v rodinném sektoru. Využijte toho a vezměte své ratolesti na stadion U Nisy! S případnými dotazy se můžete obracet na mail eshop@fcslovanliberec.cz.

Slevy pro seniory a studenty

Senioři nad 65 let mohou v den zápasu kupovat vstupenky na Východní tribunu za 150 Kč. Stejnou cenu mohou zaplatit i studenti v sektoru domácích vlajkonošů (Východní tribuna, sektor C).
Pokud si studenti stáhnou mobilní aplikaci FC Slovan Liberec a předloží ji u vstupu spolu se svým studentským průkazem, mohou se do kotle dostat dokonce zdarma. Podrobnosti najdete například ve výběru příběhů na našem Instagramu nebo v jednom z posledních videí na našem Tiktoku.

Mládežnické týmy zdarma

Hráči i hráčky mládežnických týmů regionálních klubů se mohou i se svými trenéry na derby podívat zdarma jako organizované skupiny. Pro žádosti o vstupenky pište na mail akademie@fcslovanliberec.cz, kde se můžete dozvědět i o jednom překvapení, které jsme si pro vás přichystali.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Profipoint Crytur
Mediální partneři
Beat radio rtm plus
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B