FC Slovan Liberec | Vyjádření klubu k mediálním spekulacím ohledně pozice trenéra Luboše Kozla
Menu Další Zavřít Zavřít
08.04.2024

Vyjádření klubu k mediálním spekulacím ohledně pozice trenéra Luboše Kozla

Klub

Dnes, 8. 4. 2024, vyšel na webu www.infotbal.cz článek s názvem „Nový projekt Slovanu Liberec počítá s Kováčem. Kozel už byl informován, že po sezoně skončí,” kde bylo mimo jiné uvedeno následující: „Nový start se dotkne i trenérské pozice. Hned první den Kania s Nezmarem vyložili karty na stůl a informovali Luboše Kozla o svém záměru. Stanovili si společný cíl dotáhnout Slovan v tomto ročníku do evropských pohárů a dohodli se, že po sezoně půjdou každý svojí cestou. Kania údajně nechtěl Kozla nechat v permanentní nejistotě a chtěl být maximálně transparentní.”

Zároveň se v posledních dnech objevily i v jiných médiích spekulace o potenciální změně na pozici hlavního trenéra po konci sezony. FC Slovan Liberec nebude nadále komentovat žádné mediální spekulace o možné změně na pozici hlavního trenéra. Trenér Luboš Kozel má maximální podporu a důvěru klubu a platnou smlouvu do konce této sezony. Celý klub se maximálně soustředí na dosažení co nejlepšího výsledku v závěrečné fázi sezony.

Vnímáme velice výrazný zájem médií o dění v našem klubu a dlouhodobě jsme se připravovali na to, že na nás v následujících týdnech bude upřeno mnohem více mediální pozornosti než dříve. Změny v akcionářské struktuře a nejvyšším managementu klubu byly dlouhodobě připravované a plánované. Součástí celého procesu bylo mimo jiné nastavení významných motivačních schémat pro hráče a realizační tým. Chceme tak fanoušky a partnery klubu ujistit, že klub je naprosto jednotný a děláme všichni maximum pro to, aby sezóna dopadla co nejlépe.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Bazén Liberec
Mediální partneři
rtm plus Beat radio