FC Slovan Liberec | Zkušený Jan Mikula prodloužil smlouvu ve Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
26.04.2024

Zkušený Jan Mikula prodloužil smlouvu ve Slovanu

Tomáš Čarnogurský
Liberec – Defenzivní univerzál Jan Mikula, který v Liberci působí už od roku 2017, bude v našem týmu pokračovat i v příštím ročníku. S vedením klubu se dohodl na nové smlouvě do léta 2025. „Nedoceněný srdcař“, jak jej na choreu nazvali fanoušci z našeho kotle, tak bude moct i v sezoně 2024/25 ukrajovat další starty ze třetí stovky.

Jan Mikula při utkání v Českých Budějovicích odehrál dvoustý ligový zápas v libereckém dresu a při domácím duelu proti Hradci Králové pak převzal dres se symbolickým číslem 200. „Samozřejmě jsem rád a cením si toho, protože ta dvoustovka znamená, že pořád hraju, vážnější zranění se mi vyhýbají, a proto ty starty přibývají,“ pochvaluje si zkušený obránce.

„Nemám důvod nikam odcházet. Jak už jsem několikrát řekl, jsem v Liberci spokojený,“ dodává k podpisu nové smlouvy dvaatřicetiletý rodák z Havlíčkova Brodu. Dovede si představit, že by ve Slovanu hrál až do konce kariéry? „Když bude držet zdraví a klub o mě bude mít pořád zájem, tak určitě ano.“

„Honza Mikula je jako jeden z kapitánů důležitým členem našeho kádru a jsme rádi, že u nás bude pokračovat i v příští sezoně. Našemu mladému týmu může hodně pomoct jak svými bohatými zkušenostmi, tak svým profesionálním přístupem a příkladnou bojovností,“ říká sportovní ředitel Slovanu Theo Gebre Selassie.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Penzion Eva Pulsklima
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec eFotbal