FC Slovan Liberec | Přijďte si užít fanzonu i před zápasem proti Dynamu!
Menu Další Zavřít Zavřít
03.11.2023

Přijďte si užít fanzonu i před zápasem proti Dynamu!

marketing
Liberec - Už v neděli budeme na stadionu U Nisy hostit českobudějovické Dynamo. Kromě atraktivní fotbalové bitvy se návštěvníci mohou před stadionem U Nisy opět těšit i na předzápasovou fanzonu, která se otevře devadesát minut před výkopem, tedy v 13:30h. Čeká na vás spousta dobrého jídla a pití, ale i autogramiáda a soutěže o zajímavé ceny s možností dostat se o přestávce na hrací plochu.

Food trucky

Před recepcí stadionu budou hned dva nové mobilní stánky s občerstvením umístěné před recepcí, které návštěvníkům už před zápasem, ale i o přestávce a po závěrečném hvizdu, nabídnou spoustu dobrot, a to jak oblíbené burgery, sekanou nebo polévku, tak palačinky, wafle nebo langoše. Přijďte s předstihem a ochutnejte, k dispozici bude i posezení, kde si zakoupené občerstvení budete moct vychutnat.

Soutěže o ceny

Chcete se zúčastnit poločasové soutěže? "Kvalifikace" tentokrát proběhne v rámci předzápasové fanzony na umělé trávě (v době mezi 13:30-14:30), kde si budete moct vyzkoušet připravené dovednostní soutěže. Když se vám v nich zadaří, dostanete se mezi kandidáty, z nichž pak maskot Slovánek vylosuje jak účastníky "finálové" poločasové soutěže, tak výherce ostatních cen. Hlavní cenou bude dárkový balíček od společnosti Canis, kde najdete i podepsaný originální hráčský dres Christiana Frýdka, který v Liberci nedávno podepsal novou smlouvu!
Pouze v případě výrazně nepříznivého počasí nahradí kvalifikaci z fanzony soutěžní otázka, kterou rozešleme jako notifikaci v naší aplikaci, jíž si můžete stáhnout zde.

Herní koutek XBOX

Vedle recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet novou hru EA Sports FC 24, tentokrát netradičně na platformě XBOX.

EA FC 24

Branka s maskotem

Pro menší děti bude opět připravena nová branka s maskotem a pěkné ceny za přesné trefy.

Branka s maskotem

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Autogramiáda

Tentokrát se můžete těšit i na autogramiádu s hráči A-týmu, kteří do nedělního utkání nebudou moct zasáhnout. Jména se proto dozvíte až na místě. Podepisovat se budou po čtrnácté hodině.

Utkání žákyň

Na vzdálenější polovině hřiště s umělým trávníkem se od 12:45 bude hrát zápas Okresního přeboru mladších žáků, v němž nastoupí mladší žákyně naší Dívčí akademie proti mladším žákům Višňové.

Online prodej vstupenek

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. Kristýna
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec