FC Slovan Liberec | B-tým čeká další ostrá prověrka, míří na půdu rezervy Pardubic
Menu Další Zavřít Zavřít
dnes

B-tým čeká další ostrá prověrka, míří na půdu rezervy Pardubic

Redakce
Liberec – První polovinu anglického týdne B-tým úspěšně zvládl, když na domácím hřišti přehrál Českou Lípu 4:0, teď přijde další test. Výběr trenéra Jakuba Haranta zamíří na východ Čech, kde se utká s rezervou Pardubic. Duel 7. kola ČFL se odehraje v sobotu od 10:15.

Slovan pokračuje ve vydařených výkonech z úvodu sezony a aktuálně figuruje se 14 body na čele tabulky ČFL, oproti nejbližším pronásledovatelům z Ústí nad Labem, Brozan a Kladna má však zápas navíc. Naše mužstvo z úvodních sedmi duelů čtyři vyhrálo, dvakrát remizovalo a jeden zápas s Hradcem Králové B prohrálo.

„Můžeme být spokojeni se vstřelenými góly, výhrou a ziskem tří bodů. Jinak náš výkon i přes hezký výsledek nebyl dobrý. Soupeř nám aktivním presinkem dělal problémy a v defenzivě jsme se často také nechovali správně. Příště musíme přidat a předvést zlepšení,“ komentoval středeční střetnutí trenér Jakub Harant.

B-tým nastřílel dosud čtrnáct gólů, sedm jich inkasoval. Naposledy se prosadila také posila Joel Yakubu. Nigerijský záložník skóroval ve svém prvním startu za béčko.

Střelci B-týmu v sezoně

Strnad, Penner, Hadaščok, Letenay – 2
Kuľha, Kok, Kočka, Papoušek F., Nyarko, Yakubu – 1

FK PARDUBICE B – JEDNA VÝHRA A TŘI REMÍZY

Východočeši stejně jako většina ostatních mužstev odehráli o zápas méně než náš tým. Porazit dokázali v úvodu sezonu Baník Most-Souš 1:0, nestačili na Zápy 0:2 a Ústí nad Orlicí 0:1. Další tři jejich duely vítěze nenašly (Chlumec nad Cidlinou 0:0, Ústí nad Labem 2:2, Mladá Boleslav B 3:3).

Pardubicím aktuálně patří 12. příčka tabulky s šesti body a úsporným skóre 6:8. Oba celky se utkaly už v generálce na novou sezonu, kde naše mužstvo soupeři podlehlo 2:3. Také vzájemné souboje v minulé sezoně vyzněly lépe pro Východočechy (1:1 a 1:2).

Utkání 7. kola ČFL začne v sobotních 10:15 u soupeře.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Valbek Centrum Babylon
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Radio Blaník Liberec