FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slavia B - Slovan B 3:1
Menu Další Zavřít Zavřít
16.07.2024

Béčko nestačilo na rezervu Slavie, domácí zápas už ve středu

Redakce
Praha/Liberec – Setkání s aktivním presinkem i další náročná bitva. Béčko pokračuje v přípravném zápasovém režimu, na Xaverově se utkalo s druholigovou rezervou pražské Slavie. Soupeři podlehlo 1:3, jedinou branku vstřelil hrající asistent trenéra Vojtěch Hadaščok. Další zápas čeká Slovan už ve středu, kdy narazí na domácí půdě na B-tým Mladé Boleslavi.
PŘÍP., úterý 16.7.2024, 09:45
SK Slavia Praha B SK Slavia Praha B
3:1
(2:1)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FC Slovan Liberec B: Hasalík – Kuľha (46. Ogboi), Michal, Machotka (75. Wydrzinski) – Lupoměský (46. Beran), Kočka (75. Plot), Plot (46. Butsko), Papoušek F. (46. Netušil), Wydrzinski (46. Bakeš) – Hadaščok (75. Makowski), Makowski (46. Ukiqi)
Branka: 35. Hadaščok (Plot).

Reportáž

Béčko pokračuje v přípravě před startem skupiny B ČFL. Sérii duelů na půdě soupeřů uzavřelo na Xaverově, kde se střetlo s druholigovou rezervou pražské Slavie. Soupeř se dokázal v první půli dvakrát prosadit, Slovan reagoval brankou zkušeného Vojtěcha Hadaščoka.

Sešívaní si ale náskok vzít nenechali a po přestávce ho ještě navýšili na finálních 3:1. „Chyběl nám větší pohyb a výrazně větší kvalita na míči," komentoval trenér Jakub Harant po zápase. „Musíme dál pracovat.“

Další duel čeká B-tým už ve středu. Od 16:00 na Městském stadionu v Liberci vyzve rezervu Mladé Boleslavi. Všechny dosavadní výsledky a utkání přípravy si můžete připomenout tady.

Další přípravné zápasy B-týmu

17. července (16:00): FC Slovan Liberec B – FK Mladá Boleslav B
Hraje se na Městském stadionu v Liberci.
24. července (17:30): FC Oberlausitz Neugersdorf – FC Slovan Liberec B
27. července (10:30): FK Velké Hamry 1911 – FC Slovan Liberec B
3. srpna (10:00): FC Slovan Liberec B – FK Pardubice B
Hraje se na Městském stadionu v Liberci.

Ohlasy trenérů

Jakub Harant (FC Slovan Liberec): „Prakticky po celý zápas nám dělalo problémy napadání Slavie. Jen těžko jsme se přes něj dostávali na půlku soupeře s míčem na noze. Chyběl nám větší pohyb a výrazně větší kvalita na míči. Musíme dál pracovat, již ve středu nás čeká další zápas s Mladou Boleslaví.“


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Zámečnictví Prošek Kitl
Mediální partneři
Rádio Impuls rtm plus