FC Slovan Liberec | Béčko vyhlíží nedělní domácí zápas, hostit bude Kolín
Menu Další Zavřít Zavřít
23.08.2024

Béčko vyhlíží nedělní domácí zápas, hostit bude Kolín

Redakce
Liberec – Třetí kolo třetí nejvyšší soutěže se blíží. B-tým Slovanu si z úvodních dvou duelů odnesl čtyři body, když remizoval s Chlumcem nad Cidlinou a porazil Živanice, tentokrát narazí na z minulé sezony neoblíbenou Spartu Kolín. Přijďte naše mužstvo podpořit, duel začíná v nedělních 10:15.

Slovan vlétl do nové sezony úspěšně. V úvodním kole na domácí půdě remizoval s Chlumcem nad Cidlinou 1:1, pak zvládl těžké utkání s Živanicemi, na jejichž půdě vyhrál 2:0.

V úvodu nového ročníku tak patří mezi vůbec nejúspěšnější celky ČFL, se čtyřmi body figuruje na čtvrté příčce tabulky. Skupinu B vedou stoprocentní Ústí nad Labem s Kladnem, čtyři body má ještě Baník Most-Souš.

„Mrzí nás, že jsme v úvodním domácím zápase nevyhráli. Malinko jsme si to vynahradili ve druhém kole v Živanicích, stále je ale v naší hře dost nedostatků. Koukáme tedy hlavně dopředu a pracujeme na zlepšení," nastínil plán béčka trenér Jakub Harant.

Střelci B-týmu v sezoně

Strnad, Kuľha, Penner – všichni 1

SK SPARTA KOLÍN – KONEC V MOL CUPU

Sparta má za sebou náročný vstup do nového ročníku, kvůli němuž mimo jiné odehrála pouze jedno utkání. Kolínští v prvním kole remizovali s Živanicemi, pak vyrazili na pouť českým pohárem.

V prvním kole MOL Cupu se střetli s Českou Lípou, na níž nestačili po dvou brankách ve druhém poločase 0:2. Jednu z branek Arsenalu vstřelil liberecký odchovanec Matyáš Kazda. V ČFL Kolín proti Slovanu nastoupí tedy teprve do svého druhého ligového utkání sezony.

„Máme obrovskou motivaci odčinit jarní zápas v Kolíně, kdy jsme se soupeřem prohráli 0:5. Výsledkově se nám nepovedl ani domácí vzájemný duel v minulém ročníku, víme tedy, že k nám přijede těžký soupeř. Musíme se na utkání dobře připravit," pokračoval trenér Slovanu. Druhé zmiňované utkání skončilo v sezoně 2023/24 bezbrankovou remízou 0:0.

Přijďte naše mužstvo v neděli podpořit na Městský stadion, bude to potřebovat. Zápas začíná v 10:15.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
CEWE Realmont
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact