FC Slovan Liberec | Dětská fanzona před odvetou s Teplicemi spojená s narozeninami fotbalové školičky
Menu Další Zavřít Zavřít
09.05.2024

Dětská fanzona před odvetou s Teplicemi spojená s narozeninami fotbalové školičky

marketing
Liberec - Při domácí odvetě bitvy o krále severu v neděli 12. května bude fanzona patřit především dětem, pro které je připraven bohatý zábavný a sportovní program u příležitosti prvních narozenin Liberecké fotbalové školičky. Program začne už dvě hodiny před výkopem, tedy v 13:00. Připomínáme, že děti do 15 let mají na zápas vstup zdarma a sezonní permanentky platí i na nadstavbovou část!

Online prodej vstupenek

Fotbalová školička

Liberecká fotbalová školička je úspěšným projektem naší Akademie mládeže, který se ve spolupráci s partnerskými kluby z Liberce zaměřuje na všestrannou pohybovou přípravu dětí ve věku 4-7 let. Nyní slaví první narozeniny. Více se dočtete v této sekci našeho webu.

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně nebudou chybět dva foodtrucky. Jeden s už tradičním sortimentem v podobě burgerů, sekané v housce atd. Ve druhém si děti budou moct dát i jiné dobroty.

food trucky

Zmrzlinářství LEDA

V neděli se navíc můžete těšit na skvělou zmrzlinu z oblíbeného libereckého zmrzlinářství Leda. Taky jste zvědaví, jaké příchutě budou na výběr tentokrát?

Zmrzlinářství Leda

Dětské soutěže o ceny

Tentokrát bude připraveno minimálně deset stanovišť, na kterých si děti budou moct užít pohybu i vyzkoušet své sportovní dovednosti. Kromě fotbalových šipek a branky s maskotem to bude třeba i fotbalová klec, teqballový stůl nebo gymnastická dráha.
Děti, které absolvují alespoň šest stanovišť, od nás dostanou malý dárek a voucher na slevu do fanshopu či e-shopu.

šipky

Atrakce pro děti

Pro nejmenší návštěvníky bude v sobotu ve fanzoně k dispozici i velká skluzavka a skákací hrad. Kapacita je omezená, takže čím dříve dorazíte, tím víc času tam vaše děti budou moct strávit.

skluzavka

Herní koutek PS5

Vedle recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet novou hru EA Sports FC 24 na Playstation 5 a načerpat rady od jednoho z hráčů našeho esports týmu, který který nás reprezentoval v e:Lize.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
AGRO CS a.s. Centrum Babylon
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls