FC Slovan Liberec | Fanzona pro celou rodinu i před sobotním zápasem proti Slovácku
Menu Další Zavřít Zavřít
před 3 dny

Fanzona pro celou rodinu i před sobotním zápasem proti Slovácku

marketing
Liberec - Hlavním partnerem předzápasové fanzony tentokrát bude společnost McDonalds, s jejímiž libereckými pobočkami spolupracujeme. Startujeme už v pravé poledne. Přijďte si užít pohodové odpoledne s celou rodinou.

Atrakce od Mcdonalds

Obvyklou nabídku dětských a sportovní atrakcí tentokrát rozšíří i další dětské a herní prvky od McDondalds, které si určitě užijí malí i velcí fanoušci.
Opět se můžete opět těšit i na obří fotbalové šipky. Hodnotné ceny pro vítěze tentokrát dodal partner fanzony, společnost McDonalds.

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně budou i tentokrát k dispozici foodtrucky i čepované pivo. Foodtrucky můžete využít nejen při příchodu na stadion, ale i během poločasové přestávky a po konci utkání.

Outlet + fanshop

U vchodu do fanshopu bude opět umístěn přídavný stánek, kde budete moct nakoupit zlevněný sortiment ze starších kolekcí. Platba bude možná pouze kartou.

Otevřený bude samozřejmě také hlavní fanshop, kde už bude v prodeji další část nového sortimentu. Platit lze hotově i kartou.

Novinky můžete objednávat i v našem e-shopu.

Výdej voucherů pro permanentkáře

Permanentkáři si budou moct po předložení jejich permanentky (ať už ve fyzické podobě, nebo v aplikaci – čtečka přečte čárový kód z obojího) na pokladně č. 6 vyzvednout jeden voucher na nákup v našem e-shopu. Výdej voucherů bude probíhat před utkáním, o přestávce i po konci zápasu. Z kapacitních a organizačních důvodů nebude možné vouchery využít v kamenném fanshopu.

Pro držitele permanentek hrazených za plnou cenu bude připraven voucher v hodnotě 300 Kč, pro zlevněné permanentky (seniorské, dětské, Fanclub atd.) voucher v hodnotě 150 Kč. Akce neplatí pro partnerské a další permanentky, které byly vydávány zdarma nebo za cenu nižší než 1000 Kč (například dětské permanentky do rodinného sektoru).

Pokud si voucher nevyzvednete, převede klub příslušnou částku pro potřeby naší Akademie mládeže, která ji využije pro nákup nových branek, sítí a dalšího potřebného vybavení. Je tedy na vás, zda této nabídky využijete a pořídíte si něco pěkného v našem e-shopu, nebo se místo toho rozhodnete podpořit naše mládežníky. Akademii zároveň ze svého přispějí i hráči A-týmu.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera)T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Louda auto Pregis
Další partneři
ČSOB Dineva
Mediální partneři
Hitrádio Contact Radio Blaník Liberec
×
Odehráno v 13:30
FC Slovan Liberec
1.FC Slovácko