FC Slovan Liberec | Návrat po pauze. Béčko přivítá v neděli rezervu Teplic
Menu Další Zavřít Zavřít
dnes

Návrat po pauze. Béčko přivítá v neděli rezervu Teplic

Redakce
Liberec – Poslední duel sehrál B-tým před dvěma týdny, teď se po volném losu vrací do akce. V neděli od 10:15 bude hostit v rámci 12. kola ČFL na Městském stadionu rezervu Teplic. „Doufám, že předvedeme v zápase naše maximum," přeje si trenér Jakub Harant. Dorazte naše mužstvo podpořit!

Slovan v posledním zápase zapsal cenný skalp, když porazil tehdejší lídry tabulky z Brozan 3:2. Vyrovnaný duel rozhodl v 90. minutě střídající Joel Yakubu, předtím se dvakrát trefil hrající asistent trenéra Vojtěch Hadaščok. Ten je se čtyřmi brankami zatím nejlepším střelcem béčka v sezoně.

„Pauzu jsme vyplnili přátelským zápasem s rezervou Mladé Boleslavi a také jsme ji využili na testování hráčů v posilovně i na hřišti a samozřejmě také ke kvalitním tréninkům," popisoval trenér Jakub Harant náplň delšího období mezi střetnutími. „Doufám, že na soupeře budeme velmi dobře připraveni a předvedeme v utkání naše maximum.“

Slovan aktuálně figuruje na pátém místě tabulky. V jedenácti zápasech nasbíral osmnáct bodů a skóre 17:15. Z posledních pěti duelů má dvě výhry, remízu a dvě porážky.

Střelci B-týmu v sezoně

Hadaščok – 4
Strnad, Penner, Letenay, Yakubu – 2
Kuľha, Kok, Kočka, Papoušek F., Nyarko – 1

FK Teplice B - velmi úspěšná šňůra

Teplice se vezou na vlně velmi dobré série. Z posledních pěti zápasů vyhrály hned tři a ani jednou přitom neprohrály. Právě tato bodová exploze zapříčinila jejich posun tabulkou vzhůru, aktuálně okupují 11. příčku se čtrnácti body. Skláři však dosud odehráli o utkání více než Slovan.

„Očekáváme těžký zápas. Teplice mají dobrou sérii, posledních pět zápasů neprohrály, z toho hned třikrát zvítězily. V sestavě mají několik velmi rychlých hráčů, kteří si zejména v ofenzivní fázi velmi dobře rozumí," shrnul Harant zbraně nadcházejícího soupeře našeho mužstva.

Tepličtí si naposledy poradili s Pardubicemi B 3:2, předtím remizovali se Živanicemi 1:1. V minulé sezoně třetí nejvyšší soutěže měli modrožlutí lepší bilanci vzájemných zápasů, když Slovan porazili 2:0 a remizovali 1:1.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera)T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Louda auto Pregis
Další partneři
INDUS Inago
Mediální partneři
rtm plus eFotbal
×
Odehráno v 13:30
FC Slovan Liberec
1.FC Slovácko