FC Slovan Liberec | Nedáváme hlavy dolů. Góly jsou otázka času, ví Malinský
Menu Další Zavřít Zavřít
23.05.2020

Nedáváme hlavy dolů. Góly jsou otázka času, ví Malinský

Redakce
Teplice/Liberec - Nešlo o vydařený vstup do restartované fáze sezony. Slovan v Teplicích i přes četné šance prohrál 0:2 a body do tabulky nepřidal. Krajní záložník Tomáš Malinský ale ví, že není důvod věšet hlavy dolů. Slovan čeká v nadcházejících týdnech náročný program. „Příští zápas je další šance. Budeme chtít Budějovice vyloupit a odvézt si tři body."

Neměl jsi trochu obavy z odkladu utkání? Opět teplický trávník sužoval déšť.
Žádné obavy z odložení utkání jsem neměl, protože trávníkáři měli na zrekonstruování hřiště přes dva měsíce. Takže žádný důvod k obavám opravdu nebyl a fakt, že byl trávník mokřejší, nám rychlostním typům spíš vyhovuje.

Co říkáš na samotný průběh duelu?
Náš výkon... Nebudeme se vymlouvat na dvouměsíční pauzu. Podmínky byly pro všechny stejné, za svůj zpackaný zápas si můžeme sami. Na druhou stranu nedáváme hlavy dolů, protože už za pár dní hrajeme znovu. Bude to teď rychlé. Budeme se soustředit na další zápas. Duel s Teplicemi jsme bohužel nezvládli, ale máme před sebou dost kol a věřím, že když posbíráme v následujícím programu body, budeme tam, kde chceme být.

Už po utkání s Varnsdorfem jsi mluvil o slabé střelecké potenci, tvoje slova se v Teplicích potvrdila...
Že jsme neproměnili s Varnsdorfem šance a teď nám to tam taky nepadlo, bych ještě nenazýval slabou střeleckou potencí. V sezoně máme celkem vysoký počet branek. Je jen otázka času, kdy nám to tam spadne. Pevně doufám a věřím, že už během příštího kola v Českých Budějovicích.

Před zápasem jste museli dodržovat hygienická opatření. Asi nešlo o nic příjemného, že?
Co se týče předzápasových opatřeních, která jsme museli dodržovat... Asi je není třeba opakovat. Všichni moc dobře vědí, co jsme museli dodržovat. Píše se o tom strašně moc už dlouho, takže není třeba téma znovu opakovat a mluvit o něm.

Z reproduktorů hrály v Teplicích nahrané zvuky publika. Jak to na vás působilo?
K doprovodné hudbě během zápasu můžu asi jen říct, že to bylo takové zvláštní. Na druhou stranu jsme rádi, že hrajeme. Bohužel jsme utkání nezvládli, Teplice mají tři body a my nula. Příští zápas je další šance. Budeme chtít Budějovice vyloupit a odvézt si tři body.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Crytur ITADECO
Mediální partneři
eFotbal Beat radio