FC Slovan Liberec | Slovan se vrací k domácím dresům v bílé barvě
Menu Další Zavřít Zavřít
17.07.2024

Slovan se vrací k domácím dresům v bílé barvě

marketing
Liberec – Ve spolupráci s naším dlouholetým oficiálním dodavatelem sportovního vybavení, společností 11teamsports, jsme připravili nové domácí dresy Nike pro nadcházející sezonu. Slovan se vrací k domácí bílé variantě, ve které odehrál mimo jiné dvě mistrovské sezony a nejslavnější pohárové bitvy.

Na bílém dresu krásně vyniká nové logo v luxusním provedení a ve spodní části pak hvězda Severka spolu s vrstevnicemi Ještědu, tedy výrazné prvky z nové grafické identity. Také čísla a jmenovky byly inovovány a jsou provedeny v novém klubovém fontu.

Na přední straně dresu jsou stejně jako v loňské sezoně loga sázkové kanceláře Tipsport, která je novým generálním partnerem klubu, a společnosti Preciosa. Na rukávu je nové logo nejvyšší soutěže, jež od nové sezony ponese název Chance Liga. Všechny reklamní potisky jsou, stejně jako jmenovky na zádech, provedeny v černé barvě.

Nová kolekce dresů využívá nejnovější materiály. Technologie Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Díky tomu zůstávají hráči v suchu a pohodlí. Štíhlý, přiléhavý střih umožňuje proudění vzduchu a minimalizuje rušivé vjemy. Zadní díl ze síťoviny dobře větrá a chladí. Bílý domácí dres doplňují bílé trenýrky a bílé stulpny. Alternativní venkovní sadu představíme v příštích dnech.

„S novým designem dresu jsme velmi spokojeni, detaily korespondují s novou identitou klubu. Věříme, ze s návratem k bílé domácí variantě společně navážeme na největší úspěchy z minulých let, na domácí i evropské scéně," říká Jan Nohel, 11teamsports Pro-Clubs Director CEE.

Nový domácí dres v originálním provedení si už teď můžete předobjednat v našem e-shopu na adrese https://fanshop.fcslovanliberec.cz/. Permanentkáři mají nárok na 20% slevu (stačí zadat slevový kód "permanentkari20" a vyplnit číslo vaší nové permanentky do poznámky při objednávce). S naskladněním počítáme v první polovině srpna. Dětské velikosti a venkovní varianta budou dostupné v druhé polovině srpna. Děkujeme za pochopení!

Předobjednávky v e-shopu

11TEAMSPORTS

11teamsports je předním specialistou na týmové sporty a jeden z největších online obchodů v Evropě pro produkty a týmové služby, zejména pro amatérské týmy. Svět týmových sportů, HOUSE OF CLUBS, kombinuje portfolio výkonnostních produktů a merchandisingu, doplněné odbornými znalostmi v oblasti servisování týmů, kamenných prodejen a aplikace pro profesionální organizaci týmu. Společnost prodává svůj sortiment prostřednictvím www.11teamsports.com po celé Evropě a provozuje více než 71 obchodů, včetně vlajkového obchodu v Berlíně a prodejen ve Vídni, Curychu, Praze, Aténách a Valencii.
Expert na týmové sporty spolupracuje s více než 10 000 amatérskými týmy a více než 100 profesionálními kluby a asociacemi po celé Evropě, jako jsou FC Schalke 04, SC Freiburg, Rapid Wien, Německý fotbalový svaz (DFB) či Slovinský národní tým. 11teamsports je součástí skupiny 11teamsports Group, která zahrnuje také značky Top4Running a WePlay. Společnost zaměstnává více než 1000 lidí ve více než 22 evropských zemích. Společnost má sídlo v Satteldorfu v Německu.
www.11teamsports.com


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Zámečnictví Prošek AGRO CS a.s.
Mediální partneři
Rádio Impuls rtm plus