FC Slovan Liberec | Slovan sehraje přípravné utkání s Hradcem Králové
Menu Další Zavřít Zavřít
03.09.2020

Slovan sehraje přípravné utkání s Hradcem Králové

Tomáš Honzejk
Liberec - Trenérský štáb nezahálí a na volný víkend o repre pauze domluvil pro své svěřence přípravné utkání. V pátek 4. 9. změříme na stadionu U Nisy síly s druholigovým Hradcem Králové. Výkop je naplánován na 10:30. Vstup na utkání je zdarma. Přijít můžete jak hlavním, tak horním vchodem nad hlavní tribunou, která bude jako jediná otevřena. Pokud se nedostanete přímo na stadion, můžete zápas sledovat zde.

FC Hradec Králové

Votroci mají ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE odehrané dva zápasy, ve kterých zapsali dvě vítězství. V 1. kole doma porazili Vlašim 1:0. Ve druhém se představili na hřišti Vysočiny Jihlava, a po přestřelce zvítězili 4:3. V černobílém dresu se dvakrát prosadil Adam Vlkanova, o kterém se v letní přestávce spekulovalo v souvislosti s přestupem do našeho klubu. V tabulce druhé ligy jsou tak společně se Žižkovem a Líšní jediní neporažení a momentálně okupují třetí příčku vinou horšího skóre.

Hradec Králové má, stejně jako Slovan, relativně mladý tým (věkový průměr 24 let). Mezi zkušené borce patří brankář Radim Ottmar (36 let), záložník Jakub Rada (33 let) a útočník Pavel Dvořák (31 let). Ostatní spoluhráči ještě třicáté narozeniny neoslavili. Jak moc prověří svěřence trenéra Hoftycha se dozvíme již v pátek dopoledne.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Eurovia Pneu Hnídek
Mediální partneři
Rádio Impuls Beat radio