FC Slovan Liberec | Slovan v Rakousku změří síly s druholigovým Blanskem
Menu Další Zavřít Zavřít
12.08.2020

Slovan v Rakousku změří síly s druholigovým Blanskem

Tomáš Honzejk
Liberec - První přípravné utkání v rámci soustředění v Rakousku je tu. Našemu týmu se podařilo na poslední chvíli dohodnout souboj s českým klubem. Dnes, tedy 12. 8., odehrajeme utkání proti týmu FK Blansko. Zápas začíná v 17 hodin a pokud to technické podmínky umožní, nabídneme vám i z tohoto utkání živý stream na našem webu.

FK Blansko

Jedná se o velmi mladý klub, který byl založen teprve před šestnácti lety, a to v roce 2004. Klub sídlí ve stejnojmeném městě v Jihomoravském kraji, přibližně 20 km na sever od Brna. V předčasně ukončené sezoně 2019/20 získal tým titul mistra Moravskoslezské fotbalové ligy a postoupil do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Jedná se o historicky první postup tohoto klubu do druhé nejvyšší soutěže. Za zmínku stojí také to, že ještě v ročníku 2012/2013 hrálo FK Blansko pouze Krajský přebor Jihomoravského kraje.

Nejznámějším jménem v blanenské sestavě je bezpochyby Haris Harba. Tohoto bosenského hráče jste mohli vidět například v dresu Zlína, Jihlavy či Hradce Králové. V sezóně 2017/18 působil také v Turecku. Dalším hráčem s ligovými zkušenostmi je Robert Bartolomeu. Tento český záložník s angolskými kořeny odehrál za Zlín 86 utkání, ve kterých vstřelil 9 branek. V sezóně 2014/15 pomohl ševcům k návratu do nejvyšší soutěže.

Místo konání

Hrát se bude na této adrese na hřišti v rakouském Ober-Grafendorfu, viz odkaz zde.

Stream


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberecký kraj 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Liberecká drbna