FC Slovan Liberec | V semifinále MOL Cupu čeká Slovan Sigma Olomouc!
Menu Další Zavřít Zavřít
06.03.2020

V semifinále MOL Cupu čeká Slovan Sigma Olomouc!

Redakce
Liberec - Slovan se v semifinále MOL Cupu utká s olomouckou Sigmou, los obstaral legendární trenér Ladislav Škorpil. Naše mužstvo odehraje i další fázi soutěže na hřišti soupeře.

Los semifinálových dvojic obstaral legendární trenér Ladislav Škorpil, který český pohár vyhrál v našem mužstvu během roku 2000 (2:1 nad Ratíškovicemi). „Byl to první vstup Liberce do evropskýcb pohárů, které došly až k legendárním dvojzápasům s Liverpoolem," komentoval 75letý bývalý kouč.

Ze čtyř míčků byl nakonec Slovan vytažen úplně jako poslední. Sparta přivítá v semifinále poháru Plzeň a Sigma Olomouc, jelikož byla tažena dříve, tak naše mužstvo.

„Do Olomouce je pěkná cesta. Dáme si klobásku a olomoucké tvarůžky a pojedeme domů. Nějak to musí dopadnout. Když jsem viděl, že proti Slovácku střídáme brankáře, říkal jsem si, že je to taková hokejová finta, zpětně mě polil pot, když kluci říkali, že nešlo o připravenou věc. Velmi dobrý taktický tah, na Olomouc si budeme muset připravit něco jiného," odlehčil atmosféru po losu ředitel klubu Libor Kleibl.

Semifinále se odehraje ve středu 22. dubna. Finále se bude hrát na hřišti hůře postaveného celku ve FORTUNA:LIZE.

„Radek Látal je spokojený, ten si to tak naplánoval. Byli bychom rádi, kdybychom hráli doma. Bylo by nám jedno s kým, protože s pomocí diváků bychom byli silnější. Jedeme do Olomouce, kvalita mužstev 50 na 50, ale mírným favoritem budou díky prostředí domácí. Týmy jsou srovnatelné, dokázali jsme se s tím poprat v Uherském Hradišti a doufám, že dokážeme i proti Sigmě," komentoval los Pavel Hoftych.

Koho si liberecký trenér nepřál? „Plzeň venku. Naopak na Spartu doma by přišlo hodně lidí. Realita je, že jedeme do Olomouce, Buďme rádi, že jsme tak daleko došli. Zároveň když jsme tak daleko došli a budeme mít fotbalový den, na posun do finále máme."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact