FC Slovan Liberec | VIDEO: Je dobrý pocit být v Liberci. Věděl jsem, že první gól přijde, říká Kulenović
Menu Další Zavřít Zavřít
13.07.2023

VIDEO: Je dobrý pocit být v Liberci. Věděl jsem, že první gól přijde, říká Kulenović

Redakce
Liberec/Wels – Výhra nad týmem Puskás Akadémia a také první gól za Slovan. Luka Kulenović se proti maďarskému soupeři premiérově trefil v modrobílém dresu, navíc po pěkném sólu. „Je to něco, co jsme trochu trénovali. Je to odměna. A gól, který byl důležitý i pro výsledek týmu," komentoval.

„Výhra chutná skvěle. Jako tým jsme dokázali, že jsme udělali všechno, co jsme chtěli a o čem jsme se před zápasem bavili. Myslím, že to výsledek jen ukazuje," ohlížel se za duelem proti Puskás Akadémia chorvatský forvard Luka Kulenovič. Výhra byla podle něj zasloužená.

„Stál proti nám opravdu dobrý soupeř. Ale myslím, že jsme na hřišti dokázali, že máme co ukázat a zasloužili jsme si dnes vyhrát," pokračoval. Slovan zvítězil, celkem jednoznačně, 4:1. A právě kanadský rodák byl jedním z úspěšných střelců.

Pálil přesně vůbec poprvé v dresu Slovanu. „Od doby, co jsem v klubu, se mi hraje dobře. První gól chyběl, snažíte se tím ale příliš nestresovat. Věděl jsem, že když budu hrát dál dobře, gól přijde," dodal. „Stejně důležitý jako branka je pro mě každopádně i výsledek týmu.“

A jak se mu zatím líbí v Liberci? „Jsem tu šťastný. Je dobrý pocit tu být. Máme mladý tým, kluky už znám. Máme skvělou partu, jsem tu ze všech nadšený, i z trenérského štábu. V rámci klubu se cítím skvěle," dodal.

Jaké jsou jeho předsezonní cíle a co řekl o svém gólovém sólu?

Kompletní rozhovor naleznete ve videu přiloženém níže:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dům kultury Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
Hitrádio Contact Liberecká drbna