FC Slovan Liberec | Vstupenky a organizační opatření pro nedělní duel proti Spartě
Menu Další Zavřít Zavřít
27.04.2023

Vstupenky a organizační opatření pro nedělní duel proti Spartě

marketing
Liberec – V neděli 30. dubna od 15:00 čeká fotbalisty Slovanu na stadionu U Nisy atraktivní duel proti pražské Spartě. Vstupenky na tento zápas jsou stále dostupné v online prodeji za jednotnou cenu 400 Kč. V tomto článku se dozvíte i další podrobnosti.

Vstupenky pro fanoušky Slovanu

Lístky na Hlavní, Severní i Východní tribunu jsou dostupné online. Prosíme naše příznivce, aby si nekupovali vstupenky na Západní tribunu, která tentokrát bude v prodeji, ale očekává se, že dorazí velké množství sparťanů, kteří ji obsadí. Vzhledem ke zvýšenému zájmu o tento zápas všem doporučujeme, aby nákup vstupenek neodkládali až na den zápasu. Stačí kliknout na banner níže:

Online prodej vstupenek

V den utkání budou otevřeny pokladny od 12 hodin, ale jak se bude blížit hodina výkopu, lze očekávat, že se u nich budou tvořit fronty. Když přijdete s dostatečným předstihem, budete si už od půl druhé moct užít rodinnou fanzonu, kterou pro vás ve spolupráci s McDonalds Liberec chystáme před hlavním vchodem a na umělé trávě. Kromě herních atrakcí pro malé i velké a Playstationu 5 se můžete těšit i na autogramiádu Dominika Plechatého a Matyáše Kozáka.

Pro vstup na Hlavní tribunu doporučujeme využít hlavní vchod (č.1) nebo vrchní vchod od Domova mládeže (č.12). Vstup vchodem č.8 (od cyklostezky, pod velkoplošnou obrazovkou) se může výrazně protáhnout vzhledem k velkém množství hostů mířících na Západní tribunu a nutným bezpečnostním prohlídkám. Po zápase navíc nebude možné odcházet z Hlavní tribuny přes Západní tribunu. Místo toho můžete odejít vrchním vchodem přes Domov mládeže.

Vstupenky pro fanoušky Sparty

Vzhledem k očekávanému počtu bude pro hostující příznivce k dispozici celá Západní tribuna, včetně obvyklého sektoru hostů (cena 400 Kč). Doufáme, že fanoušci Sparty tento vstřícný přístup našeho klubu ocení a že nedojde k žádným škodám na této tribuně ani v jejím zázemí.

Online prodej vstupenek

Pokladna u sektoru hostů bude otevřena od 13:00 a brány Západní tribuny se otevřou už v 13:30. Aby bylo odbavení při příchodu co nejplynulejší, bude možné využívat vchody č. 7 i 8, tedy jak obvyklý vchod do sektoru hostů, tak vchod na Západní tribunu pod velkoplošnou obrazovkou. Přesto všem doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, aby se na tribunu dostali včas.

Upozorňujeme, že příznivci se symboly Sparty nemusí být vpuštěni na ostatní tribuny, především na Severní a Východní tribunu. Zejména v případě nevhodného chování bez respektu k domácím permanentkářům mohou být hostující fanoušci z domácích sektorů převáděni na Západní tribunu k ostatním sparťanům.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Inago
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec rtm plus