FC Slovan Liberec | Vylepšujeme občerstvení na stadionu U Nisy pro novou sezonu
Menu Další Zavřít Zavřít
24.07.2024

Vylepšujeme občerstvení na stadionu U Nisy pro novou sezonu

marketing
Liberec – Vzhledem ke zvýšenému zájmu o vstupenky na úvodní domácí duely v nové sezoně připravujeme ve spolupráci s provozovatelem posílení stánků s občerstvením. K dispozici by už při nedělním utkání proti Sigmě Olomouc měl být i rozšířený sortiment. Chybět nebudou ani dva food trucky ve fanzoně - s oblíbenými burgery, langoši a dalšími dobrotami.

Na Severní tribuně i na dalších tribunách bude otevřeno více stánků s občerstvením než v minulé sezoně, včetně udírny pod Hlavní tribunou. Rychleji obsloužení budete na dosud méně vytížených stáncích Severní tribuny směrem k sektoru hostů. Na vybraných stáncích se budou kromě klasických klobás prodávat i bílé klobásy, sekaná v housce nebo grilované kuřecí steaky. K dostání budou i párky, ať už na tácku nebo v rohlíku. V nabídce budou i chipsy a cukrovinky nebo káva. Stánek pod rodinným sektorem bude nabízet speciální sortiment pro děti.

Čepovat se bude jako dosud Svijanská desítka (pivo s vyšším obsahem alkoholu není na sportovních stadionech povoleno). Nealko sortiment bude i nadále z nabídky PEPSI. S oběma partnery, kteří i finančně podporují klub, jsou podepsané smlouvy o spolupráci.

Věříme, že rozšíření nabídky i počtu stánků oceníte. Při dalších zápasech bychom servis pro návštěvníky chtěli dál zlepšovat, proto budeme provoz stánků s občerstvením pečlivě monitorovat. Budeme rádi i za vaši konstruktivní zpětnou vazbu, která nám v naší snaze pomůže.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Bazén Liberec Banua
Mediální partneři
Náš region Liberecká drbna