FC Slovan Liberec | Zimní příprava mužského B-týmu
Menu Další Zavřít Zavřít
09.01.2024

Zimní příprava mužského B-týmu

Redakce
Liberec - V pondělí 8. ledna odpoledne se ke startu zimní přípravy sešli i hráči našeho B-mužstva. Svěřenci trenérů Haranta a Lillinga se budou na březnový start jarní části ČFL připravovat převážně v domácích podmínkách areálu U Nisy.

B-tým Slovanu je jako nováček po patnácti podzimních kolech ve skupině B ČFL na osmém místě s devatenácti body. Soutěž se znovu rozeběhne o prvním březnovém víkendu, kdy naše mužstvo pojede do Velvar. Rozpis patnácti jarních mistrovských zápasů najdete v sekci B-tým/Zápasy.

Několik hráčů z podzimního kádru (Valenta, Juzvak, Kytka) zamířilo na testy nebo se řeší jejich hostování v jiných klubech. Olaf Kok nastoupil do přípravy s ligovým áčkem. Z hostování ve Varnsdorfu se naopak vrátil Kristian Michal. Z dorostu se do béčka posunul osmnáctiletý střední záložník Filip Papoušek, bratr momentálně zraněného a o rok staršího Petra Papouška. Jejich otec, v současnosti asistent trenéra ve Varnsdorfu, působil jako hráč ve Slovanu mezi lety 2002-2011 a je členem klubové Dvorany slávy.

„Jsem rád, že jsme se na startu přípravy sešli téměř kompletní, protože v listopadu a v prosinci se řada hráčů potýkala se zraněními. Čeká nás 8 týdnů do prvního mistrovského utkání ve Velvarech - přípravu tedy budeme mít rozdělenou do několika bloků. Věřím, že nám následující období poslouží nejen k dobré přípravě na jarní část sezóny, ale také k dalšímu individuálnímu posunu našich hráčů,“ uvedl po prvním tréninku kouč Jakub Harant.

Předběžný rozpis přípravných zápasů

13. 1. M. Boleslav B - Slovan B
20. 1. Ústí n. L. - Slovan B
27. 1. Slovan B - Oberlausitz
31. 1. Varnsdorf - Slovan B
3. 2. Slovan B - Bischofswerda
10. 2. Slovan B - Plzeň B
24. 2. Slovan B - Dukla B

V programu přípravných zápasů ještě může docházet ke změnám. Výsledky i aktualizované termíny najdete zde.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ermeg KEEN
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec rtm plus
×
Odehráno v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Odehráno v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B