FC Slovan Liberec | Béčko čeká další domácí duel, v neděli přivítá Ústí nad Labem
Menu Další Zavřít Zavřít
26.08.2023

Béčko čeká další domácí duel, v neděli přivítá Ústí nad Labem

Redakce
Liberec – B-tým Slovanu čeká o víkendu další domácí utkání, na Městském stadionu přivítá od nedělních 10:00 Ústí nad Labem, se kterým se bude prát o další body do tabulky skupiny B ČFL.

Naposledy těsná porážka, předtím výhra nad Přepeřemi. Béčko narazilo zkraje sezony ČFL na velmi těžký los, na úvod se potkalo s loňským vicemistrem z Velvar, kterému podlehlo 2:4. Pak přehrálo 3:2 už zmiňovaného soka z okresu Semily a minulý víkend uspěly zase Zápy těsným výsledkem 1:0. Rozhodnutí přinesla až 78. minuta a branka Daniela Turyny.

Ve skupině B tak patří Slovanu zatím 12. příčka s třemi body na kontě, na pátou pozici ale našemu mužstvu chybí jen dva body.

Nejlepší střelci B-týmu

Jan Málek, Matyáš Bartoš, Olaf Kok, Jindřich Machotka, Jakub Winkler – všichni 1

FK VIAGEM Ústí nad Labem – Výhra, prohra i remíza

Ústečtí vstoupili do sezony 2023/24 s novým logem i klubovou identitou. Na úvod soutěže nejdříve bez branek remizovaly s rezervou Jablonce, potom je čekalo divoké pohárové utkání se Štětím. V souboji, kde padly tři červené karty, nakonec Severočeši postoupili po výhře 3:2 a rozhodujícím gólu Filipa Gedeona ve druhé minutě nastavení.

Na vydařený výkon v třetí nejvyšší soutěži Ústí nenazávalo, když podlehlo Mladé Boleslavi B 0:2, naposledy ale přetlačilo Hradec Králové 2:1 i díky dvěma trefám Davida Černého. Aktuálně tak okupuje deváté místo tabulky.

Duel 4. kola ČFL začne v neděli netradičně už od 10:00 na Městském stadionu.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pulsklima Recovera
Mediální partneři
eFotbal Český rozhlas Liberec