FC Slovan Liberec | Jizerská 50 se letos nepojede, lyžaře zveme na zápas proti Sigmě zdarma!
Menu Další Zavřít Zavřít
07.02.2024

Jizerská 50 se letos nepojede, lyžaře zveme na zápas proti Sigmě zdarma!

marketing
Liberec - O nadcházejícím víkendu se měl konat 57. ročník legendárního běžkařského závodu Jizerská 50. Organizátoři však museli kvůli nepřízni počasí závod zrušit. Pro všechny, kteří byli přihlášení na jakýkoliv z letošních běhů, nabízíme vstupenky na sobotní ligový duel proti Sigmě Olomouc zdarma!

Po dohodě s pořadateli Jizerské 50 jsme pro lyžaře připravili zajímavou nabídku: registrovaní závodníci (v jakékoliv kategorii) si mohou v sobotu 10. února na hlavní pokladně stadionu U Nisy vyzvednout vstupenky na zápas proti Sigmě Olomouc zdarma.

Stačí předložit vyzvednuté závodní číslo nebo alespoň e-mail s potvrzením o registraci na závod. Každý má nárok až na dvě vstupenky zdarma. Pokladna bude otevřená od 12 hodin, výkop utkání je v 15:00.

Zároveň po zápase všechny srdečně zveme na ČEZ Energy Fest, který bude přístupný zdarma na náměstí Dr. E. Beneše. Program začíná v 18h a můžete se těšit na koncert Pokáče a Ewy Farne. Když už budete v Liberci, užijte si sobotní odpoledne na stadionu U Nisy i v centru města.

Skol!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal Naše pekárna
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec eFotbal
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B