FC Slovan Liberec | Béčko vyhlíží první zápas sezony, v neděli přivítá doma Chlumec
Menu Další Zavřít Zavřít
08.08.2024

Béčko vyhlíží první zápas sezony, v neděli přivítá doma Chlumec

Redakce
Liberec – Třetí nejvyšší soutěž začíná! B-tým Slovanu se chystá na úvodní duel nové sezony ČFL 2024/25, v prvním kole vyzve na Městském stadionu Chlumec nad Cidlinou, který prošel během letní pauzy početnou obměnou. Duel startuje v neděli v 10 hodin a 15 minut. Přijďte naše mužstvo podpořit!

Slovan má za sebou náročnou přípravu na sezonu, během níž sehrál sedm zápasů. Síly poměřil jak s celky z druhé nejvyšší soutěže, tak s třetiligovými a jedním divizním mužstvem. Naše mužstvo zvládlo souboj s Neugersdorfem a remizovalo s Velkými Hamry, naopak nestačilo na rezervy Slavie, Plzně, Mladé Boleslavi, Pardubic a také na aktuálně druhý celek Chance Národní ligy Varnsdorf.

„S přípravou jsme spokojení. Až na výjimky vydrželi kluci zdraví a dobře trénovali. Sehráli jsme hodně přípravných utkání, které nám ukázaly, na čem musíme dál pracovat," komentoval v obsáhlém předsezonním článku trenér Slovanu Jakub Harant.

Kompletní souhrn přípravy Slovanu si můžete přečíst na tomto odkaze.

Střelci B-týmu v přípravě

Papoušek F. 3, Bakeš, Hadaščok, Nyarko, Zyba, Strnad, Makowski, Butsko, Wydrzinski, Beran, Letenay, Varfolomejev

FK CHLUMEC NAD CIDLINOU – ÚSPĚŠNÁ GENERÁLKA

Celek z východních Čech obměnil během letní přípravy kádr a provedl změnu také v realizačním týmu. Kouče Víta Raszyka nahradilo trenérské duo Tomáš Hrabík a Jakub Jarkovský, které úspěšně zvládlo generálku s třetiligovým Motorletem Praha.

Chlumečtí v posledním duelu přípravy většinu času vedli a nakonec dokráčeli k jasnému vítězství 3:0. V minulé sezoně byly oba vzájemné duely obou nadcházejících soupeřů jednoznačné, první z nich ovládl Slovan 3:0, druhý pak 6:1. Chlumec nad Cidlinou přitom skončil tabulkově jen o bod za výběrem kouče Jakuba Haranta devátý.

Naše mužstvo můžete přijít podpořit v prvním duelu nové sezony už v neděli od 10:15 na Městský stadion v Liberci.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Pulsklima ITADECO
Mediální partneři
Liberecká drbna Český rozhlas Liberec