FC Slovan Liberec | Fanouškovský infoservis před nedělním domácím utkáním proti Bohemians
Menu Další Zavřít Zavřít
03.08.2023

Fanouškovský infoservis před nedělním domácím utkáním proti Bohemians

marketing
Liberec - Druhý domácí zápas nové sezony se blíží. Ve článku najdete informace, jak se dostat ke vstupenkám i permanentkám, ale i další organizační informace. Pokud vás minuly některé novinky, které jsme pro vás během léta připravili, odkazy na příslušné články najdete také níže.

Permanentky a vstupenky

Permanentní vstupenky si můžete stále kupovat jak online, tak osobně v provozní době fanshopu na stadionu U Nisy. Podrobné instrukce k online nákupu najdete zde. K uložení permanentky můžete využít i novou mobilní aplikaci.

Pozor, v den zápasu není prodej permanentek z technických důvodů možný! Osobně ve fanshopu si ji tedy můžete koupit před zápasem naposledy pátek mezi 9-12h. V online prodeji pak až do páteční půlnoci!

Předprodej jednorázových vstupenek na nedělní zápas probíhá online za zvýhodněnou cenu 250 Kč (v den zápasu za 300 Kč). Pro nákup je nutné si zaregistrovat vlastní FCSL-ID.

Online prodej vstupenek

V den zápasu bude možné zakoupit vstupenky i na pokladnách, základní cena bude 300 Kč (přehled slev najdete v ceníku). Hlavní pokladna bude mít otevřeno od 12 hodin, pokladna za Západní tribunou pak od 13h.

Další informace

Permanentkáři mají i v nové sezoně možnost využít při cestě na zápas i ze zápasu cestu zdarma v liberecké MHD. Tato nabídka však neplatí pro držitele jednorázových vstupenek!

Zázemí V.I.P. Východní se přesouvá zpět do prostor bývalé restaurace Slovanka. Sportbar Žito před stadionem bude pro všechny fanoušky opět otevřený před zápasem i po něm. Hodinu před zápasem už otvírají brány stadionu a využít pak můžete i stánky uvnitř areálu.

Bulletin bude v den zápasu opět dostupný exkluzivně v naší nové mobilní aplikaci. Těšit se můžete mimo jiné na rozhovory s brankářem Olivierem Vliegenem a novým členem trenérského štábu B-týmu Martinem Lillingem, který do Liberce přišel právě z Bohemians.

Fanshop bude v neděli otevřený už dvě hodiny před výkopem. Kromě nových modrých dresů v dospělých velikostech (890 Kč) máte na váběr i mnoho dalšího. Nové dětské dresy se ale bohužel oproti původnímu plánu zpozdily a budou v prodeji až při zápase proti Pardubicím, za což se omlouváme.

Na dresy si můžete za doplatek přiobjednat vlastní či hráčskou jmenovku s číslem. To je možné i v přehledném konfigurátoru v našem e-shopu.

Hosté

Detailní informace pro hostující fanoušky najdete v tomto článku. Stánek v sektoru bude samozřejmě otevřen. Kapacita sektoru by měla být pro fanoušky Bohemians dostačující.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical Penzion Eva
Mediální partneři
eFotbal Hattrick