FC Slovan Liberec | Fanzona před zápasem s Pardubicemi i s mistry ve freestyle fotbalu
Menu Další Zavřít Zavřít
15.08.2024

Fanzona před zápasem s Pardubicemi i s mistry ve freestyle fotbalu

marketing
Liberec - Ani při nedělním utkání proti Pardubicím nebude chybět předzápasová fanzona s bohatým programem už od 15:30 hodin, tentokrát i za účasti mistrů ve freestyle fotbalu, s nimiž si budou moct děti i dospělí zasoutěžit o zajímavé ceny od našich partnerů, a kteří pak předvedou své umění i v rámci poločasového programu. Více se dočtete v tomto článku.

Freestyle fotbal

Chcete se naučit nové triky s míčem od těch nejlepších, nebo předvést své driblérské dovednosti a získat zajímavé ceny od našich partnerů? Pak si nemůžete nechat ujít nedělní fanzonu, ve které bude i několik mistrů svých zemí ve freestyle fotbalu, kteří se chystají na svou akci, která v Liberci proběhne v příštím týdnu. Soutěže ve fanzoně budou rozděleny na dvě kategorie - děti do 10 let a ostatní soutěžící.

Super Ball World Open 2024

Super Ball je oficiální otevřené mistrovství světa ve Freestyle Fotbale a koná se každý rok v České Republice (Praha, Liberec) již od roku 2012. Je to hlavní turnaj celosvětové asociace World Freestyle Football Association (WFFA).

Letos se turnaj po 8 letech vrací do Liberce a to s velkou parádou. 350 účastníků ze 45 zemí se budou předhánět v náročnosti triků, originalitě, bezchybného provedení a akrobatických prvcích celý týden od 18. do 24. srpna.

Letos se poprvé v historii k akci připojí i mistrovství světa ve sportu zvaném Footbag, který bude veřejnost znát spíše pod názvem “hakysák”. Velmi technický sport, který ukazuje rychlé přešlapy a kombinace ve výskoku s malým látkovým míčkem.

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně budou tři foodtrucky, které můžete využít nejen při příchodu na stadion, ale i během poločasové přestávky a po konci utkání.

Na Severní tribuně bude opět i přídavný stánek s výčepem (u vstupu ze strany od domácího kotle). Na Hlavní tribuně bude také k dispozici přídavný výčep piva.

food trucky

Outlet + fanshop

U vchodu do fanshopu bude umístěn přídavný stánek, kde budete moct nakoupit zlevněný sortiment ze starších kolekcí. Platba bude možná pouze kartou.

Otevřený bude samozřejmě také hlavní fanshop, kde už bude v prodeji další část nového sortimentu, včetně pánských, dámských i dětských triček a mikin. Platit lze hotově i kartou.

Nové bílé dresy už budou také v prodeji, můžete si je však objednávat i v našem e-shopu.

Dárky pro permanentkáře

Pro fanoušky, kteří si do prvního ligového kola zakoupili permanentku na novou sezonu, bude na hlavní pokladně (okénko č. 6) tentokrát už naposledy probíhat výdej speciálních šál, které letos dostanou jako bonusový dárek. Stačí předložit vaši permanentku, kontrola bude probíhat pomoci digitální čtečky. Tyto šály nejsou dostupné ve fanshopu, pouze na pokladně!

Fotbalové šipky

Tentokrát se můžete opět těšit na obří fotbalové šipky. Komu se podaří vykopat nejvíce bodů, ten získá originální hraný dres Denise Višinského.

Teqball

Vyzkoušejte své dovednosti ve "fotbalovém pingpongu", který bude spolu s dalšími sportovními atrakcemi k dispozici pro návštěvníky fanzony.

Skákací hrad

Pro nejmenší návštěvníky bude v sobotu ve fanzoně k dispozici skákací hrad. Kapacita je omezená, takže čím dříve dorazíte, tím víc času tam vaše děti budou moct strávit.

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Gaming zóna

Ve fanzoně bude i stan, kde si budete moct zahrát (nejen) hru EA FC 24 na konzoli PS5. Můžete při tom načerpat i rady od jednoho ze členů našeho esports týmu z minulé sezony.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Liberecký kraj Gasservis
Mediální partneři
Beat radio Rengl